Radiatoren Grimbergen: een breed assortiment aan aangename prijzen!

radiator-grimbergen-1

Zelfbouwmarkt heeft jouw radiator in aanbod!

Heb je al heel Grimbergen rondgekeken op zoek naar de ideale radiatorwinkel of site? Verspil geen extra tijd en kom meteen naar Zelfbouwmarkt. Op een dik half uurtje rijden van Grimbergen bereik je de ruime showroom aan de Ring West in Ninove. Daar vind je alles wat je nodig hebt om je radiatordromen te realiseren.

Om het even welke type radiator je in gedachten hebt: een paneelradiator, designradiator, handdoekradiator of elektrische verwarming, ons uitgebreid assortiment heeft voor ieder wat wils binnen elk budget.

Dezelfde radiatoritems bieden we ook aan op onze website. Of je nu online bestelt of je komt gezellig inspiratie zoeken in onze toonzaal, het overgrote deel van onze producten is op stock dus je kan je bestelling vaak erg snel afhalen.

Vormt je vervoersprobleem een struikelblok? Laat daardoor je radiatorplannen niet in de war schoppen. Wij organiseren met plezier transport tot bij je thuis in Grimbergen, maar ook in Beigem, Humbeek en Strombeek-Bever.

Zonder zorgen en zonder schade komt jouw radiator al sneller dan verwacht jouw kant uit!

Ontdek ons aanbod radiatoren!

Jouw droomradiator komt jouw kant uit in Grimbergen!

Zit je bij een Grimbergs abdijbier weg te dromen van jouw droomradiator? Of steek je meer op over abdijbieren in het abdijbiermuseum? Plan je een bezoek aan de Sint-Servaasbasiliek van Grimbergen? Of trekt de natuur je meer in de richting van een van de prachtige bossen die Grimbergen rijk is? Combineer een bezoek aan Grimbergen met een visite bij Zelfbouwmarkt. Dan vind je gegarandeerd de radiator die jij wilt.

Bij een radiator horen ook verschillende accessoires. In onze winkel vind je alles wat je nodig kan hebben; van aansluitsets tot radiatorknoppen tot radiatorstoppen. Al jouw radiatorwensen worden vervuld bij Zelfbouwmarkt!

Wij werken exclusief samen met betrouwbare radiatormerken zoals Vasco, BeauHeat en BeauHeat Red om zowel een hoge kwaliteit te garanderen als een betaalbare prijs te behouden. Verder kunnen we voor jou de prijs drukken door Europese groepsaankopen.

De ideale radiator voor jou bij je thuis in Grimbergen, daar gaan we voor.

Bekijk ons radiatorassortiment!

Advies over jouw radiator nodig? Zelfbouwmarkt!

Goede raad is goud waard. Daarom kan je bij Zelfbouwmarkt altijd terecht voor advies op maat. Met meer dan 40 jaar ervaring kan je voor al je radiatorbeslommeringen terecht bij ons bekwaam personeel in de toonzaal. Ook op de website kan je onze klantendienst bereiken via de chatfunctie of het invulformulier.

Heb je vragen over het radiatorassortiment? Je kan bij Zelfbouwmarkt zeker terecht voor suggesties en ideeën. We helpen je graag verder zodat jij zelf je radiator bij je thuis in Grimbergen kan installeren.

Ga verder naar ons radiatorassortiment!
Top