Tuininrichting

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 111 resultaten!

Outdoor-terras: het terras als stijlvol, aangenaam verlengde van je woning!

Terrasvloer: tegels, hout en composiet

Voor de een is het het decoratief, esthetisch aspect van een terrasaankleding het belangrijkst, voor de ander het onderhoudsgemak of de veiligheid
Feit is dat het terras een belangrijke rol opeist in een woning, het is als het ware een verlengde van de woning geworden, en verdient dus evenveel aandacht als de aankleding van je binneninterieur.

Wat opvalt, is de steile opmars van natuursteen. Het meest populair is blauwsteen, maar ook tegels met marmerlook doen het goed. Daarnaast zijn keramische tegels, waarbij de keuzemogelijkheden legio zijn, eveneens razend populair.
Beide soorten tegels hebben een tijdloos en duurzaam karakter en geven  een grote meerwaarde aan de woning.

Een terras in hout geeft meestal een warme, stijlvolle en esthetisch mooie indruk. In tegenstelling tot steen voelt hout niet koud aan en als de zon er op schijnt wordt hout nooit gloeiend heet.
Ook wat de vorm van het terras betreft kan je met hout alle kanten uit! Als extraatje is hout bovendien vorstbestendig.

Hout heeft ook enkele nadelen:
- verkleuring door weersomstandigheden
(zon, regen,...)
- onderhoudsintensief

Daarom bestaan er de planken uit composiet (ecologisch materiaal). 
Met een composiet terras verenig je namelijk de beste eigenschappen van hout met de duurzame kwaliteiten van kunststof. Dergelijk terras is een streling voor het oog, makkelijk schoon te houden en is bovendien milieuvriendelijk en duurzaam.  Composiet heeft een anti-sliplaagje en kent geen splintervorming. Het materiaal is wel veel duurder dan hout!

Kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.
Een prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.


terrastegel-blauwsteen

terrasplank-composiet

bbq

Outdoor: BBQ, wijnton & pompen

  • BBQ's zijn van het merk Jamie Oliver, verschillende types (steenkool/gas) met vele accessoires zijn beschikbaar
     
  • wijntonnen-wijnvaten: ideaal als aperotafel op je terras of in je tuin, of gewoon als decoratie-item in huis of in de tuin
     
  • waterpompen
Top