Elektrische verwarming

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 33 resultaten!

Elektrische verwarming: comfort aan betaalbare prijzen!

Elektrische verwarming: soorten & toepassingen

Radiatoren zijn onmisbaar voor het comfort van het hele gezin. Een radiator is al lang niet meer het essentiële, stijl-, design- en kleurloze, basisproduct dat het lang geweest is. De dag van vandaag verdient elk degelijk interieur zijn bijhorende, stijlvolle radiatoren. 
De nieuwste generatie radiatoren is bovendien veel krachtiger dan de vorige, daarom kan met een kleine radiator een relatief grote ruimte verwarmd worden.

Radiatoren zijn ook combineerbaar met diverse soorten brandstof, zijn goedkoop en te installeren zonder veel (of geen) breekwerk. Radiatoren kunnen apart gestuurd worden of aangesloten worden op de centrale verwarming.

Verwarmen kan zeker en vast op een stijlvolle en trendy manier! De kwalitatieve en stijlvolle radiatoren zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, designs en kleuren

Handdoekradiatoren zijn badkamerradiatoren waar de afstand tussen de buizen groot genoeg is om handdoeken tussen te kunnen hangen. Op deze radiatoren is een fabrieksgarantie van 10 jaar van toepassing.
Deze handdoekradiatoren zijn bijna allemaal beschikbaar als elektrisch model!

Andere types elektrische verwarming zijn:

  • elektrische convectoren
  • elektrische radiatoren op olie
  • warmeluchtblazers
  • elektrische vloerverwarming
  • terrasstralers

Je kan het aanbod elektrische verwarming snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen in elektrische verwarming, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.

Een prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze graag met jou gedetailleerd overlopen en duiding verschaffen waar nodig.


verwarming-elektrisch

convector-elektrisch
warmeluchtblazer
Top