Natuursteen - blauw steen - arduin terrastegels

Geef je terras een totale make-over en ga voor natuursteen terrastegels. Deze terrastegels (o.a. blauwe steen) zijn een natuurproduct en dit zorgt voor een authentiek uiterlijk van je terras. Je kan er ook alle richtingen met uit. Arduin past zowel bij een moderne, als landelijke woning. Bovendien zijn buitentegels in blauw steen uiterst duurzaam en worden ze enkel maar mooier doorheen de jaren! Werk je tuinpad, terras of lounge dus af in stijl en ga voor natuursteen. Bij Zelfbouwmarkt bieden we jou kwalitatieve natuursteen tegels aan. Ontdek ze snel!

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 0 resultaten!

Assortiment terrastegels natuursteen - blauwe steen

Natuursteen terrastegels komen recht uit de natuur, ontgonnen in groeves en vervolgens op maat gesneden tijdens de productie. Opteer je voor een unieke en luxueuze uitstraling dan zijn natuursteen tegels zeer geschikt. Geen enkele terrastegel is identiek en indien je de tuintegels goed onderhoud zal je ze niet snel hoeven te vervangen.

De uniciteit van natuursteen maakt de terrastegel iets duurder dan keramische terrastegels. Het is aan te raden, om natuursteen tuintegels door een gespecialiseerde tegelzetter/tegelplaatser te laten installeren, omdat het toch enige vakkunde vereist.

Voordelen natuursteen terrastegels: 

  • Uniek karakter doordat elke tegel verschillend is
  • Bij beschadiging van de tegel stoort dit niet meteen omdat de kleur identiek blijft
  • Duurzame tegels

Nadelen: 

  • Natuursteen is gevoelig voor krassen, stoten, zuren en chemische producten
  • Kleine onvolmaaktheden doordat de steen rechtstreeks uit de natuur komt

Advies van onze tegelexperts 

Kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen van deze terrastegels uit natuursteen. Informeer je er verder bij de tegeladviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. 

Bekijk alle terrastegels
terrastegels-natuursteen-prijs
Top