Pictogrammen & patrijspoorten

Een patrijspoort is een leuke manier om een bepaalde ruimte aan te duiden. Het wordt heel vaak gebruikt in toiletruimtes, kantoren, hotels en keukens. Dankzij de pictogrammen zien je gasten meteen waar ze moeten zijn of wat er precies achter de deur schuilt. Bovendien zorgen ze ook voor extra daglicht. Ontdek ons ruime aanbod patrijspoorten met het bijhorend glaswerk (met of zonder pictogram).

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 56 resultaten!

Twijfel je over de aankoop van een patrijspoort?

Een binnendeur kan je nog extra aankleden door bijvoorbeeld een patrijspoort of pictogram toe te voegen. Een patrijspoort is gekend vanuit de scheepvaart. De typische kajuitraampjes worden tegenwoordig meer en meer gebruikt bij gewone binnendeuren.

Zo’n patrijspoort zorgt voor extra daglicht, maar laat je ook kijken naar de ruimte ernaast. Met een pictogram kan je de deur meteen omtoveren tot een duidelijke toegang tot de toiletruimte, kantoor of garage. Dit komt vaak voor in horecazaken, hotels en andere bedrijven. Ze zijn zeer handig om mensen wegwijs te maken in het gebouw zonder veel uitleg te moeten geven.

Laat je adviseren

Wens je graag wat meer informatie over een patrijspoorten? Contacteer ons gerust via de online chat of kom langs in onze showroom. Onze adviseurs geven je graag de passende informatie en zo ga je naar huis met de meest geschikte toebehoren voor jouw binnendeur!

Top