Schuifdeuren

Met een schuifdeur van Zelfbouwmarkt maak je van elke ruimte op slag een karaktervol geheel. Een schuifdeur is een alternatief voor een draaideur, met als voordeel dat je geen rekening meer hoeft te houden met de draaicirkel van de deur en dus plaats kan besparen. Bij een schuifdeur (ook wel loftdeur of barndeur genoemd) schuift het deurblad simpelweg opzij. Onze collectie omvat diverse afmetingen en materialen zoals hout, MDF, aluminium, glas en staal, aangevuld met moderne of rustieke rails. Ontdek jouw ideale schuifdeur bij ons!

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 80 resultaten!

Maak de juiste keuze: schuifdeuren

Voordelen van een schuifdeur binnen

Een schuifdeur plaatsen in je nieuwbouw woning of tijdens je renovatie is altijd een goed idee. Zo'n deur heeft namelijk heel wat voordelen. We lijsten ze graag even op voor je. 

1. Schuifdeuren zijn makkelijker bedienbaar

Een schuifdeur is gemakkelijker te hanteren dan een klassieke deur: soepel en geruisloos, omdat ze geleid worden door een rail in het plafond of aan de muur. 

2. Nooit meer dichtslaande deuren

Een schuifdeur glijdt steeds zijdelings en kan dus onmogelijk dichtslaan door tocht. Dit vermijd schade aan je mooie nieuwe deur. 

3. Minder plaatsverlies

Doordat schuifdeuren geen draaihoek hebben zoals 'normale' deuren, vermijd je plaatsverlies.

4. Van 1 ruimte 2 ruimtes maken

Schuifdeuren laten je toe om een ruimte zonder ingrijpende werken op te splitsen in twee ruimtes. Of het nu gaat om een tijdelijke of een meer permanente oplossing, schuifdeuren laten je perfect toe om een afgesloten badkamer, slaapkamer of werkruimte te maken.

5. Verschillende toepassingen

Een deur die dichtschuift kan je gebruiken om een ruimte af te sluiten, maar ook perfect om een ruimte een nieuwe indeling te geven. Je kan ze bijvoorbeeld gebruiken als scheiding tussen een bureau en woonkamer of als scheidingswand tussen slaapkamer en dressing. 

Aanbod schuifdeuren bij Zelfbouwmarkt

Je kan het aanbod schuifdeuren snel en eenvoudig ontdekken op deze website. Het assortiment bevat houten schuifdeuren (barndeuren), aluminium schuifdeuren, stalen schuifdeuren en glazen schuifdeuren.

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.

Een prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.


Top