Ruimtebesparende trappen

Wil je een nieuwe trap kopen, maar heb je een minimum aan plaats? Ga dan voor een ruimtebesparende trap. Deze trappen kregen een extra compact ontwerp. De tredes gaan iets steiler omhoog dan bij een standaard houten trap. Je bereikt dus vlotjes het volgende verdiep én bespaart nog wat plaats uit ook. Twee vliegen in één klap! Zelfbouwmarkt biedt jou een selectie kwalitatieve plaatsbesparende trappen aan in twee uitvoeringen: een rechte trap of draaitrap. Bovendien kan je ook nog kiezen uit verschillende afmetingen en materialen (berk, beuk en den). Kortom een slimme oplossing voor een scherpe prijs!

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 0 resultaten!

Ruimtebesparende trappen, wat is dat juist?

Een trap is vaak het 'statement piece' van je woning. Vaak verwelkomen je de mooiste trappen in de hal. Maar des te meer zijn er woningen waar een grote bombastische trap niet past. We gaan steeds kleiner wonen en dus dringen zich nieuwe oplossingen op. Hier komt de plaatsbesparende trap in het verhaal. 

Deze trappen zijn speciaal ontworpen om in kamers te installeren waar je zo min mogelijk ruimte wil verliezen door de nieuwe trap. De trap is extra compact. Je zult zien dat de treden is steiler naar omhoog gaan (bij een steektrap) of de tredes zijn korter gemaakt (in geval van een wenteltrap). Hierdoor bereik je nog steeds in alle comfort de volgende verdieping, maar behoud je ook een groot deel van het ruimtegevoel. 

Ontdek het assortiment plaatsbesparende trappen bij Zelfbouwmarkt

Wij begrijpen de nieuwe tendensen en bieden je graag een passende oplossing aan. Onze ruimtebesparende houten trappen zijn niet enkel praktisch, ze zijn ook heel eenvoudig te installeren. Alle trappen komen in een handig bouwpakket. Het pakket bevat elk onderdeel dat je nodig hebt, samen met een duidelijke handleiding. Op deze manier installeer je zelf in geen tijd je nieuwe houten trap!

Nog vragen?

Twijfel je nog over de afmetingen van je trap? Of weet je niet welk materiaal er beter is voor een trap? Kom dan gerust even langs in onze grote toonzaal in Ninove. Op het eerste verdiep vind je hier een aantal trappen gepresenteerd. Onze adviseurs helpen je met een glimlach met al jouw vragen. Een offerte behoort ook steeds tot de opties. 

Liever een trap op maat? Ook geen enkel probleem. Met al 25 jaar ervaring in trappen op maat, stellen we samen jouw ideale trap samen!

Top