Tegels-Vloerbekleding

 • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 3519 resultaten!

Tegels-vloerbekleding: zeer divers aanbod aan uiterst scherpe voorwaarden!

1. Tegel: voordelen

Het is een feit dat als een paal boven water staat: of ze nu gebruikt worden in de woonkamer of enkel in een kleine toiletruimte, in elke woning vind je wel érgens tegels terug. Tegels zijn dan ook een erg dankbaar materiaal waar je jarenlang kan van genieten. 

Het Zelfbouwmarkt aanbod "tegels":

Voordelen van tegels:

 • geschikt voor elke interieurstijl
 • ruime keuze: breed en diep aanbod in keramische tegels & natuursteen tegels
 • vele afmetingen beschikbaar
 • talloze kleuren, vormen, designs, motieven & structuren 
 • vloerverwarming en tegels vormen dé perfecte combinatie (een tegel is een ideale geleider) = overal warme voeten
 • water-vlek-en hittebestendig: tegels kunnen dus ook gebruikt worden in keukens en badkamers
 • zeer duurzaam: tegels zijn enorm slijtvast
 • onderhoudsvriendelijk: weinig tot geen onderhoud
 • hygiënisch
 • eco-duurzaam materiaal: tegel bestaat uit natuurlijk materiaal
 • grote tegels verruimen optisch de ruimtes
 • tegels zijn oververfbaar

Trend in vloertegels

Tegelimitaties zijn de laatste nieuwe trend in tegelland, populair zijn de tegels die lijken op hout, natuursteen, beton, marmer of metaal. Deze tegels zijn eveneens in verschillende afmetingen beschikbaar!

Kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen van deze tegels, informeer je er verder bij de tegeladviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. 


tegel

vloertegel

laminaat

vinyl-vloer

parket-vloer

2. Vloerbekleding: laminaat, pvc vloer, kurk & parket

De vloerbekleding bepaalt voor een groot deel de look & feel van jouw woning, het is één van de voornaamste parameters die deel uitmaken van het interieur! 

Vloerbekleding is beschikbaar in verschillende materialen, kleuren, vormen, designs, motieven en stijlen.
Jouw eigen smaak, de gewenste look, de materialen, de functie van de ruimte, het onderhoud dat je wil spenderen aan de vloerbekleding, het beschikbare budget, … zijn enkele factoren die jouw keuze zullen beïnvloeden. Zowel op esthetisch als op praktisch vlak dien je alle voor-en nadelen van alle vloerbekledingsmogelijkheden goed op een rijtje te zetten.

Soorten vloerbekleding:

Natuurlijke vloerbekleding

De schoonheid en rustgevende sfeer van natuur in huis halen is perfect mogelijk met een vloerbekleding als parket kurk. Deze vloeren beschikken elk over andere kwaliteiten en bieden ook een verschillend design. Wat ze echter allemaal gelijk hebben, is hun warme en gezellige uitstraling, waardoor deze soorten vloerbekleding erg geliefd zijn in de hedendaagse huizen. Uiteraard hebben deze vloeren nog meer te bieden, maar de natuurlijke schoonheid & uitstraling primeert hier wel.
 

Kunststof vloerbekleding

Een vloerbekleding uit kunststof is helemaal in, vooral een pvc vloer (vinyl vloer) of laminaat. Deze twee soorten vloerbekleding zijn beschikbaar in talrijke kleuren en vloerimitaties. Parket en tegels kan men met een pvc vloer of met laminaat perfect nabootsen!

Dat maakt deze soorten vloerbekleding dan ook financieel voordeliger, zodat je jouw droomvloer met een beperkter budget kan realiseren!

Zelfbouwmarkt heeft alle topmerken in huis en beschikt bovendien ook over professionele installateurs voor eender welke vloerbekleding, ook wat betreft de bijhorende onderhoudsproducten voor dit type "vloerbekledingen"!

Je kan het aanbod vloerbekleding (laminaat, vinyl vloer, parket vloer & kurk vloer) snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen in vloerbekleding, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.

Een prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze graag met jou gedetailleerd overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

Top