Poorten op maat

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 54 resultaten!

Opritpoorten op maat: stijlvol, in harmonie met je gevel!

Poorten oprit: maatwerk

Opritpoorten op maat dienen vooral als afwerking van je huis en zijn vaak mooi en sierlijk afgewerkt. Poorten voor je oprit (maatwerk) kom je vooral tegen bij woningen met een voortuin en/of oprit. Ze geven je woning heel wat extra cachet en dienen om de woning af te schermen van de straatkant, maar het is evenzeer een preventief middel tegen diefstal.

Verschillende toepassingen in poorten op maat zijn aanwezig: looppoort, schuifpoort of draaipoort. Ze worden altijd bevestigd aan kolommen of hekwerken
Je kan ze ook laten automatiseren voor meer comfort!

Denk ook aan de palen (rond of vierkant) waaraan je de sierpoort bevestigd, deze zijn ook bij Zelfbouwmarkt beschikbaar.

Je kan het aanbod poorten op maat (metaal) snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.
Een prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.poort-oprit

Poort oprit op maat: metaal

De keuze is een kwestie van smaak.
Veel hangt natuurlijk ook af van de gevel en van je tuin: kies voor een harmonieus geheel waarbij je de poort op maat perfect inpast aan de bestaande gevel & tuin!

Poort oprit op maat: metaal

Metalen poorten op maat beschikken over een strak & sober design en gaan perfect samen met een moderne woning. Veel hedendaagse architecten, die voor sobere en minimalistische designs kiezen, zijn gewonnen voor metalen.

Omwille van zijn karakteristieke uitstraling heeft metaal zowel voor- als tegenstanders. Sommigen vinden metaal als materiaal stoer en robuust, anderen beschouwen het als (te) koel. Ook de hogere kostprijs is voor sommigen een struikelblok. Hou er wel rekening mee dat deze hogere prijs op termijn wordt gecompenseerd, aangezien je na de aanschaf geen onderhoudskosten meer hebt, wat wel het geval is bij houten tuinpoortjes.

De keuze voor een metalen poort op maat heeft meestal te maken met de lange levensduur ervan. Met de actueel beschikbare middelen tegen roest gaan metalen poorten wel 2 tot 3 keer langer mee dan hun houten broertjes.

Denk ook aan de palen (rond of vierkant) waaraan je de oprit poort aan bevestigt, deze zijn ook bij Zelfbouwmarkt beschikbaar.

De keuze is aan jou!

Top