Steenstrips

Steenstrips zijn fijne tegels met een oneffen oppervlak. Je ziet in elke tegel een duidelijk reliëf (3D-effect). Dit zorgt voor een rustieke en natuurlijke uitstraling. Steenstrips kan je gebruiken in de woonkamer, slaapkamer, toilet, badkamer, …. Ze passen bij diverse stijlen (van landelijk, industrieel tot modern). Bij Zelfbouwmarkt hebben we kwalitatieve steenstrips voor binnen in allerlei kleuren en nuances. Door de verschillende kleurcombinaties maak je van elke ruimte meteen een sfeervol geheel!

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 0 resultaten!

Steenstrips voor binnen

Hou je wel van een rustiek en sfeervol interieur? Met hier en daar accenten die echt wel de aandacht trekken? Dan mag je gerust kiezen voor steenstrips. 

De tegels hebben een smalle rechthoekige vorm, wat op zich al een blikvanger is! Daarbij komt nog het onregelmatig reliëf op het oppervlak van de tegels. Dit samen zorgt voor een prachtig geheel. Ze komen volledig tot hun recht als accentmuur in de badkamer, woonkamer, toilet of keuken.

Steenstrips kennen heel wat voordelen: gemakkelijk te plaatsen, eenvoudig in onderhoud, slijtvast en sterk. Bovendien komen deze tegeltjes in allerlei kleuren en nuances. 

Deze authentieke tegels passen perfect in een modern interieur. Ze fleuren elke wand op!

 

Heb je vragen? We zijn er voor je! 

Tegels kiezen is nooit een gemakkelijke opdracht. Er is een immens aanbod en dat maakt het soms stressvol. Daarvoor zijn wij er! 

Contacteer onze klantenservice voor al jouw vragen over tegels, leveringen en afhalingen. Dit kan via het contactformulier, telefonisch of gemakkelijk via de chat functie of socialemediakanalen. 

Bekijk je graag je nieuwe steenstrips eerst? Kom dan gerust even langs in onze showroom in Ninove. Onze tegelexperts staan ook voor je klaar. Maak gerust een afspraak en laat je begeleiden bij de aankoop van je nieuwe tegels. 

Maak vrijblijvend een afspraak
Ontdek het volledige aanbod wandtegels

Witte steenstrips

Bruine steenstrips
Top