Terrastegels

Wil je je terras aanleggen of een mooi padje leggen in je tuin? Bekijk dan snel ons groot aanbod keramische terrastegels of natuursteen terrastegels. Onze buitentegels zijn vorstvrij, onderhoudsvrij en verkrijgbaar in verschillende diktes, afmetingen, kleuren, afwerkingen, … Zo vind je zeker een tuintegel die perfect pas bij de stijl van je woning en geniet je in geen tijd van een heerlijk rustmoment op je nieuwe terras!

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 65 resultaten!

Hulp nodig met de keuze van je terrastegels?

Het terras is dé plaats waar je even kan ontspannen, kan genieten met vrienden en familie of gewoon even relaxed kan wegdromen.

Terrastegels winnen elke dag nog aan populariteit. De vele toepassingsmogelijkheden, betaalbare prijzen, de haast onbeperkte diversiteit aan kleuren en vormen en het onderhoudsgemak zijn hiervan de drijvende kracht.

Twee belangrijke productgroepen spannen de kroon als je kiest voor terrastegels: 

1. Keramische buitentegels hebben een egaal en vrij glad oppervlak waardoor ze makkelijk te kuisen zijn. Bovendien zijn ze beschikbaar aan zachte prijzen. Keramische tegels kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Handig als je hetzelfde uitzicht wenst voor je terras en je interieur.
 

2. Natuursteen tuintegels zijn poreus en dus waterdoorlatend én vlekgevoelig, maar de vlekken verdwijnen wel uit zichzelf na verloop van tijd. Het is een natuurproduct, met oneffenheden en natuurlijke kleurnuances, waardoor tijdelijke vlekken helemaal niet storend zijn. De meeste natuursteen terrastegels zijn vorstbestendig en zeer hard. 
 

Belangrijke aandachtspunten voor terrastegels zijn: plaatsingswijze, vorstbestendigheid, onderhoud, krasbestendigheid, prijs, hardheid, porositeit, kleurvastheid en gladheid. Een tuintegel die op alle eigenschappen goed scoort, bestaat niet. Dit omdat  sommige parameters elkaars tegengestelde zijn. (bv. een gladde terrastegel is gemakkelijker in onderhoud, maar is ook gevaarlijk om op uit te schuiven en zal gevoeliger zijn voor krassen)

 

Voordelen van terrastegels

  • Je kan de interieurstijl van binnen doortrekken naar buiten
  • Ruime keuze: breed en diep aanbod in keramische tuintegels & natuursteen tuintegels
  • Vele afmetingen beschikbaar
  • Talloze kleuren, vormen, designs, motieven & structuren 
  • Water-vlek- en hittebestendig
  • Zeer duurzaam
  • Eco-duurzaam materiaal: terrastegel bestaat uit natuurlijk materiaal

 

Extra informatie nodig?

Kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen van onze terrastegels. Informeer je verder bij de tegeladviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. 

Een prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze graag met jou gedetailleerd overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

Contacteer ons
Terrastegels grijs

Terrastegel leggen
Top