Sloten voor binnendeuren

Een slot is een essentieel element van een deur. Hiermee vergrendel je je deur en houd je ongewenst bezoek buiten. Voor binnendeuren heb je bij Zelfbouwmarkt keuze uit verschillende sloten, vaak met bijhorende sleutels. Ze komen in heel wat kleuren en materialen. Je vindt hier ook wc-sloten, cilinders, cilinderplaatjes, magneetsloten, … terug. Kortom alles om jouw nieuwe binnendeur te voorzien van een passend slot.

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 480 resultaten!

Sloten voor binnendeuren: grote keuze

Sommige deuren wil je graag voorzien van een slot. Dit om de binnendeur veilig af te sluiten. Denk maar aan de toiletruimte of badkamer. Als je wat privacy wenst, kan je met een simpele draai aan de sleutel de deur vergrendelen.

Af en toe worden deurklinken geleverd zonder bijhorend slotplaatje of rozet. Dit geeft je de mogelijkheid om zelf een bijpassend rozet uit te kiezen. Ook dit kan je bij Zelfbouwmarkt terugvinden.

Door het grote aanbod aan sloten zie je misschien even het bos door de bomen niet meer. Wij helpen je graag verder. Sommige sloten zijn namelijk niet met alle deuren compatibel. Vraag dus gerust advies aan onze adviseurs van de afdeling deuren. Of contacteer ons via telefoon, chat of e-mail.


Bekijk alle accessoires voor binnendeuren
Deurslot met sleutels
Top