Wil je graag je ramen decoreren met gordijnen of jaloezieën op maat? Bij Zelfbouwmarkt heb je een uitgebreide keuze aan kwalitatieve stoffen, modieuze kleuren, trendy motieven, topmerken, … en dit aan onklopbare prijzen! Opmeting en plaatsing zijn steeds een mogelijkheid. Wens je meer informatie hierover? Kom dan vrijblijvend even langs in onze ruime toonzaal.

Maak nu een afspraak!

Mogelijkheden maatwerk

Bij ons heb je de keuze uit verschillende soorten raamdecoratie op maat gemaakt. De uitgebreide collectie maakt dat je ongetwijfeld jouw droomgordijnen of jaloezieën/lamellen vindt. We werken met kwaliteitsmaterialen en zoeken ook steeds de laatste trends binnen de “raamdecoratie-wereld”. 100% op maat en helemaal mee met de laatste trends, wat wil je nog meer?

Jouw raamdecoratie wordt compleet naar jouw smaak gemaakt met de correcte afmetingen. Een opmeting aan huis en plaatsing behoren ook tot de mogelijkheden. Op deze manier ben je zeker dat het product goed zal passen op je raam. Houd wel rekening met een langere levertermijn. Maatwerk wordt speciaal voor jou geproduceerd met alle aandacht en zorg. Het is dus van vanzelfsprekend dat de levertijd iets uitloopt.

Hieronder vind je enkele mogelijkheden uit ons assortiment op maat gemaakte raamdecoratie:

  • Vouwgordijnen: populairste vorm van raamdecoratie
  • Overgordijnen: echte sfeermakers met verduisterend en isolerend effect
  • Rolgordijnen: compacte gordijnen met gemakkelijk bedieningssysteem
  • Verticale lamellen / jaloezieën: stroken van (kunst)stof of aluminium verticaal aan een rail geplaatst
  • Horizontale lamellen / jaloezieën: stroken van (kunst)stof of aluminium horizontaal aan een rail geplaatst
Maak nu een afspraak!

Raamdecoratie in standaardafmetingen

Uiteraard hebben we naast ons aanbod maatwerk raamdecoratie ook een groot assortiment standaardmaten raamdecoratie. Dit zijn gordijnen, lamellen, overgordijnen die kant-en-klaar zijn. Hierin hebben we een aantal vaste hoogte- en breedtematen op voorraad. Ook heel erg handig! Deze kan je ontdekken op onze website.

Bekijk ons assortiment raamdecoratie standaardmaten
Top