Paneelradiator

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 279 resultaten!

Paneelradiator kopen? Warme, budgetvriendelijke & kwalitatieve oplossingen!

Paneelradiator: soorten & toepassingen

Radiatoren zijn onmisbaar voor het comfort van het hele gezin. Een radiator is al lang niet meer het essentiële, stijl-, design- en kleurloze, basisproduct dat het lang geweest is. De dag van vandaag verdient elk degelijk interieur zijn bijhorende, stijlvolle radiatoren. 

De paneelradiator is de frequenst gebruikte radiator, hierdoor is het aanbod enorm, zijn de toepassingen veelzijdig en is de paneelradiator in eender welke ruimte inzetbaar.

Deze radiator bestaat uit één of meerdere geribbelde platen naast elkaar waardoor het contactoppervlak groter wordt. Dit zorgt ervoor dat de paneelradiator zeer snel opwarmt met een uiterst optimale warmteafgifte.

Als de paneelradiator vrij groot is kan deze veel muurruimte innemen, ook kunnen deze radiatoren wat meer geluid produceren, maar dit counter je makkelijk door ze regelmatig te ontluchten!

We beschikken over een topmerk BeauHeat met een ruim assortiment conventionele paneelradiatoren beschikbaar in 2 versies: 2 panelen en 2 convectoren (type 22) en 3 panelen en 3 convectoren (type33). Meer dan 30 afmetingen zijn beschikbaar, de garantie bedraagt 10 jaar!

Deze paneelradiatoren zijn eveneens gegroepeerd onder het merk BeauHeat, waarvan Zelfbouwmarkt in de BeNeLux exclusief verdeler is.
beste prijs-kwaliteit is gegarandeerd een verworven recht bij Zelfbouwmarkt!

Kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen in paneelradiatoren, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. Een prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze graag met jou gedetailleerd overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

paneelradiator-prijs
paneelradiator
Top