Glasvezelbehang: een divers aanbod voor elk interieur!


Glasvezelbehang: voor-en nadelen

Glasvezelbehang is zoals vliesbehang ideaal voor het opfrissen van beschadigde muren en wordt dan ook vaak gebruikt bij het renoveren van woningen. Scheuren en andere oneffenheden worden zo zeer snel weggewerkt. 

Behangen met glasvezelbehang heeft tal van voordelen, door het kwalitatieve materiaal is glasvezelbehangpapier stootvastwaterwerend en heel duurzaam.
Ben je uitgekeken op bepaalde kleuren, dan kan je het tasso-papier makkelijk overschilderen.

Door zijn eenvoudige en rustgevende motieven haal je met glasvezelbehang ook een tijdloze afwerking in huis. Zo hoef je niet langer om de zoveel jaar te herbehangen en kies je voor een duurzaamheid van minstens 25 jaar. Deze duurzaamheid vormt tegelijk een minpuntje, glasvezelbehang is namelijk moeilijk verwijderbaar.

Glasvezelbehang is verkrijgbaar in talrijke motieven gaande van klassiek tot modern, hierdoor krijgt het een warme en mooie uitstraling. Glasvezelbehang komt standaard voor in een witte kleur en dient dan ook steeds overschilderd te worden.

De plaatsing van glasvezelbehang is niet zo eenvoudig als vliesbehang of behangpapier, je schakelt best een vakman in.

Je kan het aanbod glasvezelbehang snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.

 

glasvezelbehang
glasvezelbehang-prijs
Top