Badkamerspiegels

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 115 resultaten!

Badkamerspiegel: vele merken, designs, afmetingen & kleuren!

Badkamerspiegel: aandachtspunten

Badkameraccessoires zijn vaak vrij functioneel, maar met hun speciale vorm, design en kleur scheppen ze veel sfeer. Zo vormen ze de ideale aanvulling op je bad, douche, lavabo, badkamermeubel of toilet...zo ook de badkamerspiegel!

De spiegel in de badkamer is een belangrijk onderdeel van de inrichting. Het zou je verbazen wat een goed gekozen badkamerspiegel betekent voor je badkamer. Hoewel je er misschien niet bij stil zou staan, tilt de juiste spiegel je badkamer echt wel naar een hoger niveau. Je gaat er dus het best niet te licht overheen.

De spiegel heeft een belangrijke functie, maar kan ook een bijdrage leveren aan de persoonlijke “touch” van je badkamer. De juiste spiegel werkt je badkamer tot in de details af.
Kies voor een opvallende kader, een lichte aluminium rand of ingewerkte verlichting, de keuze is eindeloos.

Moet de spiegel rond, rechthoekig of vierkant zijn, met of zonder verlichting, en moet die ook als kast dienst kunnen doen? Ga je voor één grote badkamerspiegel of twee kleinere spiegels?

De eerste stap: je badkamermeubel meten. Dat vertelt je meteen welke spiegelafmetingen binnen je scope vallen. Je kiest namelijk het best een spiegel die niet al te veel afwijkt van de oppervlakte van je badkamermeubel.

De tweede stap, het frame van je badkamerspiegel:

Je weet nu hoeveel ruimte je moet voorzien voor je badkamerspiegel. Maar ook de dikte van het kader speelt een belangrijke rol. Afhankelijk van de spiegel die je kiest, kan het kader al snel een paar centimeter dik zijn. Als je daarvoor niet de ruimte hebt, ga je beter voor twee kleinere spiegels, een spiegel met een dun kader of misschien zelfs eentje zonder.

Kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen van de badkamerspiegels, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.

badkamerspiegel

badkamerspiegel-beweegbaar
Top