Buitendeuren op maat

Vallen de afmetingen van je buitendeur net niet binnen de standaardmaten? Geen nood! Hier vind je buitendeuren op maat gemaakt aan zeer scherpe prijzen. Koop je maatwerk buitendeur simpelweg online dankzij onze online prijscalculator. Ons aanbod is divers. Je hebt keuze uit verschillende kleuren (antraciet, wit, eik-look), uitvoeringen (met glas of zonder glas) en materialen. Ga je voor een pvc buitendeur in maatwerk of toch liever een aluminium buitendeur? Niet meteen gevonden wat je zocht? Bekijk al onze voor- of achterdeuren hier.

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 307 resultaten!

Voordeur of achterdeur op maat

Materialen buitendeuren maatwerk

De meest voorkomende materialen voor buitendeuren zijn: pvc (kunststof), hout of aluminium. Of een combinatie van deze voorgaande elementen. Bij Zelfbouwmarkt kan je terecht voor je voordeur of achterdeur op maat in pvc of aluminium. Je kan ze zelfs simpelweg online bestellen. 

Buitendeuren, zowel de voordeur als de achterdeur, dien je te integreren in functie van de stijl van de gevel & de woning. Op basis van de gevelstijl bepaal je het materiaal, de kleur & de look van jouw buitendeur.

Buitendeuren op maat komen het vaakst voor bij de renovatie van een woning, omdat men daar vaak gebonden blijft aan de bestaande ruimtes.

Bestel online of kom langs in de toonzaal

Via onze online prijscalculator berekent de website voor jou de prijs van jouw buitendeur in de gewenste maten. Kortingen die eventueel van toepassing zijn, worden ook onmiddellijk verrekend. Handig toch? 

Uiteraard ben je ook altijd welkom in onze toonzaal. We hebben een paar experts in house om jou te helpen bij het kiezen en samenstellen van jouw droomdeur! Breng zeker je maten mee die je thuis hebt opgemeten. Zit je sloot bij het opmeten van je buitendeur? Bekijk dan zeker onze tips & tricks of neem even contact met ons op. We helpen je graag verder.

Maak een afspraak
Bekijk het aanbod standaardmaten buitendeuren
buitendeuren-op-maat
Top