Beelden-figuren

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 31 resultaten!

Beelden & figuren: geef je woning een persoonlijke toets!


Beeld-figuur: de unieke sfeermaker!

Het interieur en de decoratie van je huis, is het belangrijkste onderdeel van het thuisgevoel dat ons tevens emotioneel beïnvloedt, ze hebben zeker en vast ook een invloed op onze gemoedstoestand!

Het interieur weerspiegelt niet alleen een persoonlijkheid, inrichting en decoratie bepalen ook of we ons ergens thuis kunnen voelen. Omdat iedereen het thuisgevoel anders ervaart, is geen enkel huis hetzelfde ingericht. 

Beelden, of scuplturen, kunnen een onderdeel zijn van dit decoratieve aspect. Daarom vind je een veelheid aan deze interieurdecoartie-items terug bij Zelfbouwmarkt, en dit in verschillende stijlen, thema's (voor jong en oud), materialen & kleuren.

Voor de liefhebbers is er een ook een collectie van landelijke en brocante getinte interieurartikelen (beelden), een leuke interieurinspiratiebron!

Je kan het aanbod beelden & sculpturen snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen, informeer je er verder bij de interieuradviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit breed assortiment.

beeld-olifanten

beeld-figuur
Top