Designradiator

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 9 resultaten!

Designradiator kopen?: Ruim aanbod, vele afmetingen, kleuren & designs!

Designradiator: soorten & toepassingen

Radiatoren zijn onmisbaar voor het comfort van het hele gezin. Een radiator is al lang niet meer het essentiële, stijl-, design- en kleurloze, basisproduct dat het lang geweest is. De dag van vandaag verdient elk degelijk interieur zijn bijhorende, stijlvolle radiatoren. 
De nieuwste generatie radiatoren is bovendien veel krachtiger dan de vorige, daarom kan met een kleine radiator een relatief grote ruimte verwarmd worden.

Designradiatoren zijn stijlvolle, esthetische, elegante radiatoren. Opteren voor een designradiator is kiezen voor een hoge performantie in combinatie met een uiterst stijlvolle vormgeving die perfect past in uw interieur. Op deze radiatoren is een fabrieksgarantie van 10 jaar van toepassing.

Deze designradiatoren zijn eveneens gegroepeerd onder het merk BeauHeat, waarvan Zelfbouwmarkt in de BeNeLux exclusief verdeler is.
beste prijs-kwaliteit is dus gegarandeerd een verworven recht bij Zelfbouwmarkt!

Stalen designradiatoren

De stalen designradiatoren van BeauHeat verenigen topdesign met creativiteit, functionaliteit en rendement. De verschillende collecties stalen designradiatoren bestaan telkens in 2 kleuren en in 2 verschillende afmetingen zodat er voor elke ruimte en toepassingen zeker een geschikt model te vinden is. Mogelijkheden genoeg dus, aan jou de keuze.

Xandress
HARMONIEUS TIJDLOOS

Xandress is de perfecte designradiator die door zijn tijdloze eenvoud past in elk interieur. Beschikbaar in wit en antracietgrijs en in 2 verschillende afmetingen maakt Xandress de geschikte designradiator voor elke ruimte.

Xandra
NEUTRAAL MODERN

De Xandra is een strak neutraal ontwerp dat zeker tot zijn recht komt in een strakke, moderne omgeving. Ze bestaat in 2 kleuren (wit en antraciet) en in 2 verschillende afmetingen.

Xander
UNIEK GRAFISCH

Voor de artistiekelingen onder ons is er de Xander met een iets ander design dan de andere radiatoren. Door zijn gebogen vorm past dit model perfect in een creatieve omgeving. Beschikbaar in wit en antracietgrijs en in 2 afmetingen.

Xavi
COMPACT FUNCTIONEEL

Xavi is het kleine broertje van Xander, zelfde functionaliteit, zelfde afmetingen.


designradiator

handdoekradiator

handdoekradiator-prijs
radiator-vlak

Designradiator: aluminium

Aluminium designradiatoren hebben heel wat voordelen. Ze zijn energiebesparend omdat ze de warmte sneller geleiden en een lagere waterinhoud hebben. Daarnaast zijn aluminium radiatoren ook lichter en dus makkelijker te installeren. BeauHeat heeft een assortiment van aluminium designradiatoren die een uitmuntend design combineren met technisch vernuft. Aan jou om te kiezen welk model het best past bij jouw stijl.

Robyn
VERFIJNDE KLASSE

De serie Robyn is een topper op vele vlakken. Robyn bestaat uit 2 designs: ofwel de minimalistische fijne lijnen, ofwel strakke bredere buizen. Deze designradiator bestaat in wit en zwart en is beschikbaar in 4 formaten. Mogelijkheden genoeg dus met Robyn waardoor deze geschikt is voor alle eigentijdse interieurs.

Roan
STRAK HEDENDAAGS

Deze strakke compacte aluminium designradiator combineert een modern design met een maximaal warmterendement. Roan is beschikbaar met een enkele rij buizen in 2 formaten in wit, donkergrijs en zwart. Voor nog meer rendement bestaat Roan ook met een dubbele rij buizen voor maximaal rendement op een minimale oppervlakte.

Romy
STIJLVOL ELEGANT

Door zijn ellipsvormige verticale buizen en verfijnde afwerking is deze stijlvolle en elegante aluminiumdesignradiator een echte blikvanger in uw interieur. Romy is beschikbaar in wit, donkergrijs en antraciet en in 2 formaten.

Je kan het aanbod designradiatoren snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen in designradiatoren, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. Een prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze graag met jou gedetailleerd overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

Top