Inbouwspots voor buiten

Inbouwspots voor buiten kan je gebruiken om je carport, overkapping of gevel extra te belichten. De spotjes moet je inbouwen in het plafond of in de oversteek van je dak. Bij Zelfbouwmarkt heb je een ruime keuze aan buitenspotjes: allerlei kleuren, designs, vormen, … Kies je voor de led buitenspot, dan kies je ook nog eens voor je energiefactuur. Ze komen amper in contact met regen of andere weersomstandigheden, maar toch is het belangrijk dat de inbouwspots bestand zijn tegen stof en water (check dus zeker de IP-waarde). Bestel makkelijk jouw nieuwe inbouwspotjes voor buitenhuis bij Zelfbouwmarkt en zet je gevel of tuin helemaal in de spotlights!

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 0 resultaten!

Maak de juiste keuze: inbouwspots buiten

Deze spots zijn gemaakt voor situaties waarbij mogelijk water of vocht bij de spot komt. De IP-codering IP55 of IP65 betekent straalwaterdicht en dus uitermate geschikt voor toepassing in een vochtige omgeving. Denk bij gebruik van inbouwspots voor buiten aan het verlichten van uw garage, carport, overkapping, veranda, tuinhuis, terras, tuinpad ….

Onze inbouwspots voor buiten zijn een zeer sfeervolle toevoeging voor ieders buitenruimte. Bovendien is het een milieuvriendelijk product, omdat de inbouwspots voor buiten een erg goed rendement hebben en ook een hoog aantal branduren halen. Hierdoor is het mogelijk om de energiekosten tot zelfs 80% te verlagen!

De inbouwspots voor buiten zijn erg veilig, duurzaam en betrouwbaar. 

Inbouwspots voor buiten worden logischerwijze ingebouwd in een wand, vloer of in een plafond. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, vormen, stijlen, designs, wattages, uitvoeringen en afmetingen.

Met grondspots kan je mooie licht-accenten in uw tuin of op uw terras aanbrengen. Doordat de spots goed zijn “verstopt” in de grond, kan je niet zo snel tegen de lampen lopen. Mocht dit toch gebeuren, dan zijn de meeste grondspots hier goed tegen bestand. Deze sterke inbouwlampen kunnen bovendien als markering dienen, zodat je niet van het padje af raakt.

We hebben tal van topmerken in huis, zoals Philips, Massive, en nog veel meer. Kom daarom gerust vrijblijvend eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen in inbouwspots voor buiten, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.


Inbouwspot voor buiten
Naar overzicht "verlichting"

Top