Muurverf & plafondverf

Ben je van plan om je woning in een nieuw kleurtje te steken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hier vind je allerlei muurverf en plafondverf. Ons aanbod is heel uitgebreid: van professionele witte muurverf tot luchtzuiverende muurverf en plafondverf. Durf je te gaan voor kleur? Geen probleem! Maak je keuze uit ons groot kleurenpalet en probeer uit naar hartenlust met onze testers. We bieden je ook enkel het beste aan. De gekende merken Sigma, Levis en Matterhorn kan je hier terugvinden. Voor elke klus de juiste verf dus!

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 288 resultaten!

Kies de juiste muurverf of plafondverf

De binnenmuren en plafonds van jouw woning verdienen op hun beurt ook voldoende aandacht. Muurverf en plafondverf dragen bij tot de stijlvolle decoratie en harmonisering van het interieur van je woning.

 

Tips & tricks bij het schilderen van je muur of plafond

  • Voordat je de muren en plafonds een verfbeurt geeft, dien je ze vooraf te onderwerpen aan een grondige reinigingsbeurt, maar ook barsten en scheurtjes dienen eerst hersteld te worden.
  • De ondergrond moet volledig verfklaar zijn voor er geverfd kan worden. Dit houdt in: droog, vast & egaal.
  • In 99% van de gevallen zal er eerst een primer, ook grondlaag genaamd, dienen aangebracht te worden.
  • Sommige verfmerken bieden verf aan die zowel voor plafonds als voor muren kunnen gebruikt worden, bij andere is er een verschil tussen muurverf en plafondverf en dien je ze dus afzonderlijk aan te kopen.

 

Ga voor kleur

De keuze in kleuren voor muurverf en plafondverf is eindeloos. Het kiezen van de juiste kleur voor muren en plafonds is niet altijd even eenvoudig. Daarom staan onze professionele kleurconsulenten je graag bij met raad en daad in de toonzaal. Het is van groot belang een kleur te kiezen in combinatie met de functie van de ruimte.

De traditionele witte plafondkleur is niet meer trendy, vaak hangt de plafondkleur samen met de kleuren van de muren in de ruimte. Wanneer de muren al vrij donker van kleur zijn, kies je best een lichte kleurtint voor het plafond, zo lijkt de kamer hoger dan ze in werkelijk is.

Kom vrijblijvend in de toonzaal langs met enkele foto's en een plannetje van woonruimtes. Rekening houdend met de sfeer die je wenst te creëren en de functie van de ruimte, de lichtinval, het meubilair, de raamdecoratie... stellen wij je enkele kleurencombinaties voor waaruit je een weloverwogen keuze kan maken.

 

Ga onmiddellijk aan de slag

Heb je zelf al een kleurencombinatie gekozen, dan berekenen we op basis van de afmetingen hoeveel verf je voor elke ruimte dient te voorzien. Uw verf wordt dan onmiddellijk klaargemaakt... en even later kan je al aan de slag.

 

Maak vrijblijvend een afspraak
Bekijk het volledige aanbod verf en behang
Verf kopen - muurverf - plafondverf
Top