Buitenverlichting - tuinverlichting

Met de juiste buitenverlichting of tuinverlichting verlicht je je tuin, terras, balkon of gevel en creëer je meteen wat sfeer. Buitenlampen zijn vooral functioneel en zorgen voor veiligheid, maar tegenwoordig vind je ze in zoveel designs dat het decoratief element ook belangrijk is geworden. Binnen ons groot assortiment vind je allerlei verlichting voor buiten: wandlampen, solar tuinverlichting (op zonne-energie), grondspots, buitenverlichting met sensor, led verlichting voor buiten… Bijna al onze buitenlampen zijn beschermd tegen stof en water (zie IP-waarde). Bij Zelfbouwmarkt vind je zeker jouw nieuwe buitenverlichting aan de beste prijs!

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 601 resultaten!

Kies de juiste buitenverlichting

Buitenverlichting neemt een steeds belangrijkere plaats in. Dat komt omdat deze verlichting vele verschillende functies kan hebben en in heel veel verschillende vormen, designs en stijlen bestaat.

Mensen brengen meer en meer tijd door in eigen tuin en blijven langer op het terras zitten tijdens een warme zomeravond. Dit samen met het functionele aspect en het veiligheidsaspect zet het mensen aan om meer en meer te investeren in buitenverlichting. Buitenverlichting is dus niet alleen gezellig, maar ook erg nuttig.

Soorten buitenverlichting: grondspots (inbouwspots voor buiten), wandverlichting, palen & lantaarns, led projectors (led stralers),...


Voordelen van tuinverlichting

  • Praktisch: je kunt zien wat je doet (bvb. verlichting bij voor-en achterdeur)
  • Veiligheid: verlichting met bewegingssensoren schrikt dieven enorm af
  • Gezelschap & gezelligheid: zomeravonden buiten kunnen eindeloos verlengd worden...
  • Sfeer: buitenverlichting kent vele sfeervolle toepassingen (bvb. grondspots die het prachtige tuindecor accentueren, wandlampen die een zachte gloed werpen op muren,...)
  • Weinig energieverbruik: bijna alle buitenverlichting is van led lampen voorzien

Alle buitenverlichting te verkrijgen bij Zelfbouwmarkt is bestand tegen alle weersomstandigheden, zoals hitte, koude en regen. Of de verlichting al dan niet geschikt is voor buiten wordt bepaald door de IP-waarde, deze dient IP65 te zijn.

Zolang je het goed aanpakt, hoeft het verlichten van je tuin ook helemaal niet duur te zijn. En wat is er heerlijker dan bij je vuurkorf zitten en zien hoe je tuin sprookjesachtig verlicht wordt door de zachte gloed van je buitenverlichting.


Assortiment buitenverlichting bij Zelfbouwmarkt

Je kan het aanbod buitenverlichting snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen in buitenverlichting, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.

Een prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze graag met jou gedetailleerd overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

Grondspot voor tuin

Wandlampen buitenverlichting
Top