Trappen op maat

De trap is een onmisbaar onderdeel van de woning. Daarom willen we niet alleen dat hij er esthetisch goed uitziet, hij moet ook praktisch en veilig zijn. Een vlotte beloopbaarheid is cruciaal om de veiligheid te garanderen. Vraag daarom raad aan een specialist om de trap, treden en leunigen (borstwering) correct te berekenen en uit te tekenen. Dit kan ook bij Zelfbouwmarkt!

Samen met jou bekijken we alle mogelijkheden, houtsoorten, type trappen, ... en zorgen we ervoor dat de trap op maat volledig aangepast is aan de ruimte en jouw wensen. Om alles vlot te laten verlopen kan je vooraf dit invulformulier thuis aanvullen. Hiermee hebben onze adviseurs alle gegevens om eenvoudig een offerte op te maken.

Trappen op maat bij Zelfbouwmarkt
Maak vrijblijvend een afspraak

Mogelijkheden trappen maatwerk:

Trappen kunnen dé unieke blikvanger in huis vormen. Ze zijn dan ook beschikbaar is verschillende uitvoeringen en designs. De keuze in trapsoort wordt bepaald door beperkingen in ruimte en budget.

Zelfbouwmarkt biedt enkel trappen op maat in hout aan en dit in verschillende uitvoeringen, houtsoorten, afwerkigen, met of zonder leuningen. 

 

Uitvoeringen:

 1. Molenaarstrap of steektrap = rechte trap zonder draai
 2. Wenteltrap (enkel in standaardmaten én zelf te plaatsen)
 3. Trap met kwartslag onderaan en/of bovenaan
 4. Trap met middenkwart
 5. Open trap of gesloten trap

 

Houtsoorten:

 1. Beuk 2de keus (om te schilderen)
 2. Beuk 1ste keus
 3. Eik 1ste keus
 4. Eik 2de keus
 5. Eik rustiek 
 6. Rubberwood
 7. Den

 

Afwerking:

 1. Oliën
 2. Vernissen
 3. Lakken in een bepaald RAL-kleur
 4. Geen afwerking

 

Een trap is een investering voor het leven. Het is dan ook essentieel om te investeren in een degelijke constructie en kwalitatief materiaal. Om het budget binnen de perken te houden, kan je kiezen voor een betaalbare houtsoort en een basisafwerking. Het grote aanbod houtsoorten, afwerkingen en mogelijkheden garandeert voor elk budget een geschikte trap!

Voor opmetingen, plaatsing en installatie van je trap op maat kan je steeds een beroep doen op Zelfbouwmarkt.

Kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de brede waaier aan trappen op maat aan onweerstaanbare prijzen. Informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. Een prijsofferte (met plaatsing) behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze graag met jou gedetailleerd overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

Maak vrijblijvend een afspraak
Ontdek ons aanbod trappen in standaardmaten
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 0 resultaten!

Top