Rolluiken

Bescherming tegen de zon, extra beveiliging, geluidsisolatie of privacy, onze rolluiken bieden het allemaal! Ons assortiment omvat voorzetrolluiken, die worden aan de buitenzijde van je raam gemonteerd en er is geen breekwerk voor nodig. Kies uit diverse afmetingen, kleuren (antraciet, wit, zwart) en bedieningsmogelijkheden: handmatig met lint of met een afstandsbediening. Bekijk de verschillende opties hier.

 • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 57 resultaten!

Rolluiken op maat: functioneel, comfort, design & klasse!

Rolluik: in harmonie met je buitengevel!

Het aanschaffen van rolluiken houdt toch een bepaalde investering in, je gaat dan ook terecht niet over één nacht ijs en weegt alle voor- en nadelen netjes tegen elkaar af.
Verschillende soorten rolluiken zijn beschikbaar: inbouwrolluiken (rolluik wordt in de gevel ingebouwd), voorzetrolluiken (vaak bij renovaties, de geleiders worden in de buitenmuur of op het raamkozijn geïnstalleerd) en opbouwrolluiken (enkel bij het vervangen van oude ramen, het rolluik wordt direct op het raam gemonteerd).
Er zijn ook rolluiken beschikbaar voor dakvensters.

Er zijn verschillende manieren om een rolluik te bedienen: manueel, met een motor of per afstandsbedieningHet aantal beschikbare kleuren is enorm uitgebreid.

Kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen van rolluiken, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. Een prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze graag met jou gedetailleerd overlopen en duiding verschaffen waar nodig.rolluik-maatwerk


rolluik-maatwerk-voordelen

Rolluiken: voordelen

 • inbraakwerend: rolluiken verhinderen inbraken door de extra veiligheid die het biedt
 • zonwerend (geen beschadiging van meubels, gordijnen, tapijten, vloeren,...door de zonnestralen)
 • vochtwerend
 • isolatie: zowel akoestisch als thermisch
  Heerlijk fris in de zomer, aangenaam warm in de winter. De isolatiewaarde van je beglazing verdubbelt als je rolluiken plaatst. Dat heeft een energiebesparend effect en dat voel je uiteindelijk ook in je portefeuille.
  Omgevingsgeluid van een trein of storend straatlawaai wordt door de rolluiken gedempt. Anderzijds kun je ook binnen de volume van je home cinema set helemaal opendraaien zonder de buren te storen.
 • verduisteren van een binnenruimte: enkel met een rolluik kan dit voor de volle 100%
 • verhoogde privacy: geen inkijk meer van buitenaf
 • esthetische meerwaarde door een verfrissing van de buitengevel
 • verhoogde waarde van uw eigendom

De installatie van je rolluiken laat je best over aan vakmannen, want het is verre van eenvoudig. Is je woning ouder dan 10 jaar en laat je de rolluiken plaatsen door een geregistreerd aannemer, dan geniet je bovendien van het verlaagd btw-tarief van 6%.

Top