Cadeaubonnen: altijd een goed idee! 

Ontdek hier al onze cadeaubonnen. Een kadobon van Zelfbouwmarkt is altijd een goed idee. Geschikt om te geven bij elke speciale gelegenheid. Denk maar aan verjaardagen, als relatiegeschenk, bij een housewarming of als kerstcadeautje. Het kan allemaal. Je kan kiezen uit verschillende bedragen (van € 10 t.e.m. € 300). De bon is telkens 2 jaar geldig.

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 0 resultaten!

Een cadeaubon of toch liever een geschenk?

Je kent het wel, de eeuwige zoektocht naar het juiste geschenk voor iemand die je nauw aan het hart ligt. Met een cadeaubon van Zelfbouwmarkt schiet je altijd raak! De bon geeft de ontvanger toegang tot een ruim assortiment aan verlichting, decoratie, keukens, multimedia, binnen- en buitendeuren, … Dit assortiment is zowel online beschikbaar als in de showroom in Ninove.

Zelfbouwmarkt kan je eigenlijk zien als 7 speciaalzaken onder 1 dak. Hierdoor vindt iedereen wel iets naar zijn zin. Of je nu een cadeautje zoekt voor een echte klusser/doe-het-zelver of iets om cadeau te geven aan een gadgetfreak of interieurliefhebber, ze vinden er ongetwijfeld een leuk product!

De cadeaubon wordt gratis verzonden naar het gewenste adres. Hij komt op hoogwaardig papier in een knappe blauwe enveloppe. Je kan er ook steeds een persoonlijk berichtje op neerpennen, wat het nog extra leuk maakt voor de gelukkige!

Extra cadeau-ideetjes! 

Geef je toch liever een "echt" geschenkje en geen cadeaubon? Ook geen enkel probleem. Ontdek al onze cadeaus op onze website of kom gerust eens langs in de showroom. We hebben een hele mooie geschenk-afdeling. Het cadeau kan je nakoop ook inpakken. Er is gratis geschenkpapier en striklint voorzien. 

Ontdek nog meer geschenkideeën

Top