Vasco

Vasco: kwaliteitsradiatoren

Vasco beschikt over een ruim aanbod aan kwalitatieve radiatoren die een antwoord bieden aan de behoeftes van de actuele markt, en dit tegen uiterst scherpe prijzen. Het gaat van de klassieke conventionele paneelradiatoren tot handdoekdrogers en designmodellen die moeiteloos in de stijl van eender welk interieur inpassen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en uitvoeringen, maar vooral ook met verschillende wattages (hoe groter de te verwarmen ruimte, hoe groter het wattage).

Dit betekent dat Vasco voor elke ruimte en toepassing de gepaste oplossing kan bieden naar ieders smaak en budget. 

In de zoektocht naar verwarmingsoplossingen voor de hedendaagse én toekomstige behoeftes in een veranderende wereld staat duurzaamheid centraal. Daarom worden een hoogwaardige afwerking en energie-efficiëntie hoog in het vaandel gedragen. Om de authenticiteit te bewaren streeft Vasco in haar ontwerpen naar eenvoud, functionaliteit en efficiëntie. Net als de 4 natuurelementen aarde, water, lucht en vuur staan de Vasco radiatoren voor robuustheid, flexibiliteit, vrijheid en geborgenheid.

Zelfbouwmarkt is met recht en rede verdeler van dit topmerk radiatoren én dit aan de meest gunstige voorwaarden op de markt!
Kom dus zeker even langs in de showroom en overleg met/consulteer er de adviseurs die je graag verder informeren!

Meer informatie
Top