Metrotegels

De gekende metrotegels blijven de “all-time favourites” onder de wandtegels. Deze rechthoekige tegels met afgeschuinde rand (biseauté) werden oorspronkelijk gebruikt in metrostations. Ze weerkaatsen het aanwezige licht en laten de ruimte groter lijken. Daarnaast zijn ze onderhoudsvriendelijk, slijtvast en hittebestendig. Ideaal voor plaatsen waar hygiëne belangrijk is. Ontdek ons ruim aanbod metrotegels in allerlei kleuren, afmetingen, … en werk je spatwand in de keuken, accentmuur in toilet of badkamer, … af met één van onze kwaliteitsvolle keramische metrotegels.

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 0 resultaten!

Metrotegels: waar kies je voor?

Hou je wel van een stijlvol en tijdloos interieur? Met hier en daar accenten die echt wel de aandacht trekken? Dan mag je gerust kiezen voor metro wandtegels. 

De tegels hebben meestal een rechthoekige vorm en bestaan met een matte of glanzende afwerking. Heel kenmerkend zijn de afgeschuinde wanden aan de tegels. Ook het feit dat de tegeltjes steeds in kleinere formaten (7,50 x 15, 10 x 20) komen is zeer typisch. Al deze kenmerken samen vormen de enige echte metrotegel. 

Keramische metrotegels hebben alle voordelen van een keramische tegel: gemakkelijk te plaatsen (halfsteens of op elkaar aansluitend), eenvoudig in onderhoud, slijtvast en sterk. Boven komen deze tegeltjes in allerlei kleuren en nuances. 

Deze authentieke tegels passen perfect in een modern of klassiek interieur. Ze fleuren elke wand op!

Vragen? Contacteer ons gerust.

Tegels kiezen is nooit een eenvoudige opgave. Er is een immens aanbod en dat maakt het soms stressvol. Daarvoor zijn wij er! 

Contacteer onze klantenservice voor al jouw vragen over tegels, leveringen en afhalingen. Dit kan via het contactformulier, telefonisch of gemakkelijk via de chat functie of socialemediakanalen. 

Bekijk je graag je nieuwe metrotegels eerst? Kom dan gerust even langs in onze showroom in Ninove. Onze tegelexperts staan ook voor je klaar. Maak gerust een afspraak en laat je begeleiden bij de aankoop van je nieuwe tegels. 

Maak vrijblijvend een afspraak
Ontdek het volledige aanbod wandtegels

Top