Schuiframen aluminium standaardmaten

Een schuifraam of schuifpui in aluminium is echte aanwinst voor je woning. Het grote raam brengt de natuur binnenin je woonruimte. Ben je je zoektocht gestart naar een nieuw schuifraam? Twijfel dan niet en kies voor aluminium schuiframen. Aluminium is een zeer duurzaam materiaal en perfect voor buitenschrijnwerk. Het is licht, maar ijzersterk. Ontdek gauw ons aanbod schuiframen in aluminium. 

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 0 resultaten!

Hulp nodig bij het uitkiezen van een schuifraam?

Een schuifraam is een logische keuze bij nieuwbouwwoningen of renovaties. Grote raampartijen zorgen voor meer licht en brengen de natuur bij je binnen. Ze zijn ook plaatsbesparend. Je hoeft namelijk geen rekening te houden met een draaicirkel van een draaideur. Het raam schuift gewoon zijdelings open.

Bovendien is een schuifraam in aluminium ongetwijfeld een meerwaarde voor je huis. Dit materiaal heeft namelijk heel wat voordelen:

  • Aluminium schuiframen kunnen grotere glasoppervlaktes aan dan bijvoorbeeld pvc-schuiframen
  • Aluminium is ijzersterk, maar toch heel licht. Je hoeft dus niet hard te trekken aan je schuifraam om het te openen of te sluiten
  • Een schuifpui in aluminium is onderhoudsvriendelijk. Het is duurzaam en bestand tegen alle weersomstandigheden.
  • Aluminium roest niet!
  • Uiterst veilig materiaal en inbraakwerend

Onze aluminium schuiframen in standaardmaten zijn prijs-kwaliteit echte toppers! Aluminium schuiframen kunnen iets duurder uitvallen dan pvc, maar ze zijn de investering zeker waard. Wanneer je kan kiezen voor een standaardmaat, bespaar je ook heel wat uit in je portemonnee.

Val je net niet binnen de standaardmaten? Dat is ook geen probleem. Bij Zelfbouwmarkt kan je altijd terecht in de showroom in Ninove om een vrijblijvende offerte op te maken voor een alu schuifraam op maat. Onze adviseurs overlopen graag met jou alle opties en gaan op zoek naar het perfecte schuifraam voor jouw woning.

Maak nu een afspraak!
fenêtre coulissante en aluminium
Top