Tuinhuizen - tuinschuren

Heb je plannen om een tuinhuis te plaatsen in je tuin als extra opbergruimte? Dan ben je bij Zelfbouwmarkt aan het juiste adres! Ontdek hier ons ruim aanbod tuinschuren in kunststof of metaal. Deze tuinhuizen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en maten. Waardoor je altijd een tuinhuisje vindt dat past bij je opbergbehoeftes! Ze zijn gemaakt uit duurzaam materiaal en gemakkelijk in onderhoud. Kortom, er is voor iedereen wel een passende tuinberging te vinden.

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 10 resultaten!

Aanbod tuinhuizen

Een tuinhuis is een geweldige manier om meer ruimte te creëren in je tuin of rondom je woning. Het kan worden gebruikt voor allerlei doeleinden, zoals opslag van tuinmeubilair, gereedschap of tuinaccessoires. Een tuinhuis kan worden gemaakt van verschillende materialen, waaronder metaal en kunststof.

Metaal is sterk en duurzaam. Kunststof is licht van gewicht, maakt een lagere aanschafprijs mogelijk en heeft geen onderhoud nodig. Kunststof is, net zoals metaal, bestand tegen verschillende weerselementen (door wind en regen!), waardoor het een uitstekende optie is als je op zoek bent naar een tuinhuis dat lang meegaat.

Kortom, een tuinhuis is een handig hulpmiddel voor het optimaal benutten van de ruimte in je tuin. Of je nu kiest voor metaal of kunststof, je kunt rekenen op een tuinhuis dat je vele jaren goed dienst zal doen.

Voordelen van een tuinhuisje

✓ Extra opslagruimte voor tuinmeubilair, gereedschap, fietsen, ...
✓ Luxe uitstraling van je tuin 
✓ Toevoeging van waarde aan het huis
✓ Kan als extra plek gebruikt worden voor het uitoefenen van een hobby of het houden van een huisdier (denk maar aan konijntjes, hamsters, ...)
✓ Gemakkelijk in te richten met rekken, organizers, etc.

Bekijk de tuinhuizen in de showroom

Onze toonzaal biedt je de mogelijkheid om alle tuinhuizen in het echt te bekijken. Hierdoor krijg je meteen een goed beeld van de verschillende groottes, kleuren en materialen. Ook onze deskundige medewerkers staan voor je klaar en kunnen je adviseren over welk tuinhuis het beste bij jouw tuin en behoeftes past.

Kom langs en bezoek onze toonzaal om onze geweldige collectie tuinhuizen te bezichtigen. We helpen je  graag bij het vinden van het perfecte tuinhuis voor jouw tuin.

Maak vrijblijvend een afspraak
Top