Deurklinken / Deurkrukken

Heb je nieuwe binnendeuren aangekocht en ben je op zoek naar passend deurbeslag? Of zijn je deurklinken eens aan vernieuwing toe? Stop dan met zoeken, want bij Zelfbouwmarkt heb je keuze uit meer dan 1.000 producten! Deurkrukken in uiteenlopende stijlen, kleuren (zilver, zwart, goud, …) en materialen (inox, aluminium, messing, …) vind je hier.

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 1966 resultaten!

Extra hulp nodig bij het kiezen van je deurklinken?

Op het eerste zicht lijkt een deurkruk geen belangrijk element. Maar onderschat een deurklink niet. Het kleine voorwerp bepaald voor groot deel toch de volledige uitstraling van je binnendeur en ook je woning. Bovendien gebruik je deurkrukken dagelijks tot wel 10 keer per dag om je deuren te openen of te sluiten.

Ons deurbeslag komt in allerlei maten, materialen, designs, kleuren en stijlen. Het assortiment is enorm groot, maar met onderstaande selectiecriteria wordt jouw keuze al ietwat eenvoudiger.

Verschillende materialen en kleuren

Het materiaal dat het meest voorkomt is roestvrij staal (inox). Rvs is duurzaam en heeft een frisse metaalkleur dat past in elk interieur. Wil je dus een tijdloze deurklink? Ga dan voor inox deurbeslag.

Messing is ook heel populair. Deze deurklinken hebben een brons-kleur wat zorgt voor een antiek/rustiek tintje. Deze deurkrukken worden vaak uitgekozen voor landelijke interieurs.

Daarnaast is aluminium ook een geprefereerd materiaal. Alu is een licht materiaal, maar is ijzersterk en gaat jarenlang mee zonder problemen. De zilverwitte kleur past eveneens in heel uiteenlopende interieurs.

Deze materialen kunnen behandeld worden of bewerkt. Vaak worden ze gepoedercoat met een andere kleur. Zo krijg je zwarte deurklinken. Deze zijn op dit ogenblik een echte hit. Overal zie je zwarte accenten opduiken (van decoratie, verlichting, tot deurklinken en scharnieren).

Aanbod deurbeslag bij Zelfbouwmarkt

Bij Zelfbouwmarkt vind je online een groot aanbod aan deurklinken. In onze toonzaal staan heel wat deurklinken gepresenteerd op een bijpassende deur. Hierdoor krijg je meteen een idee van hoe jouw binnendeuren er in totaliteit zouden uitzien. Wil je graag een offerte voor je binnendeuren gecombineerd met bijhorend deurbeslag? Dat is ook geen enkel probleem. Kom gerust langs in onze showroom en ontvang het beste advies van onze professionele adviseurs.

Ben je al overtuigd van je aankoop? Bestel je nieuwe deurklinken dan eenvoudig via onze webshop.

Ontdek het aanbod binnendeuren
Deurklink zwart landelijk
Deurklinken inox toonzaal Ninove
Top