Logo Zelfbouwmarkt Logo Zelfbouwmarkt
0,00

Webshop: jouw selectie!

Je hebt nog geen artikelen in je winkelmand.

Voeg nieuwe producten toe

Badkamermeubels

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 340 resultaten!

Badkamermeubel: functionaliteit, stijl & design in één!

Badkamermeubel: dé "eye catcher" 

Het badkamermeubel is een dagelijks gebruikt meubel, het speelt daarom een prominente rol in de badkamer.
Het badkamermeubel bepaalt de stijl en uitstraling van je badkamer en zorgt voor sfeerschepping en ruimtegevoel. Verlies zeker ook de functionele en praktische kant niet uit het oog bij je keuze!

Badkamermeubels zijn er in verschillende stijlen: modern, landelijk, klassiek, tijdloos,... Vind je hierin jouw "dada" niet terug?
Geen probleem, onze modulaire badkamerreeks bied je de mogelijkheid om zelf je badkamermeubel naar wens samen te stellen, én dit tot maar liefst 500 mogelijke combinaties

Zelfbouwmarkt is bovendien exclusief verdeler in de BeNeLux van het merk Belbano (badkamermeubelen, kolomkasten, spiegelkasten & spiegels). 
Dé beste prijs-kwaliteit is dus gegarandeerd een verworven recht bij Zelfbouwmarkt!

Kies dus vooraf de stijl van het badkamermeubel dat binnen je badkamer past en bepaal ook, rekening houdend met de beschikbare ruimte, of je bijkomende accessoires wenst:

Badkamermeubels zijn meestal beschikbaar in 2 uitvoeringen: staand of hangend. Deze meubels worden vervaardigd uit verschillende materialen: van kwalitatieve houtsoorten zoals eik en walnoot tot glas en natuursteen en tot polybeton en MDF. Voor elk budget bieden we een op-maat-badkamermeubel! 

Eenmaal de stijl van het badmeubel gekozen is, kan je ook het design/stijl/materiaal van het werkblad met de waskommen (lavabo(s) bepalen. De lavabo's zijn verkrijgbaar in onderbouw, inbouw en opbouw. De vormen van de waskommen zijn divers: rond, ovaal, rechthoekig… Er bestaan lavabo's uit verschillende materialen: porselein, natuursteen,...

Niet alleen de uitstraling maar ook de kwaliteit en de prijs van uw badkamermeubel staan centraal bij uw keuze. Zelfbouwmarkt bied je kwalitatieve badmeubels van verschillende topmerken (Duravit, Allibert,Tiger…).

Kom gerust eens langs in onze ruime showroom (méér dan 100 modellen gepresenteerd) en ontdek er de onweerstaanbare prijzen, informeer je er verder bij de adviseurs, badkamerspecialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.

Een prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.


badkamermeubel

badkamermeubel

badkamermeubel

Badkamermeubels: checklist

Het badkamermeubel moet steeds veelzijdiger zijn en voldoen aan diverse taken die in de badkamer uitgevoerd worden. Daarom dien je enkele belangrijke factoren in acht te nemen bij de aankoop ervan!

Checklist bij de aankoop van een badkamermeubel:

  • leg je budget vast
  • bepaal de plaats van het badkamermeubel in de badkamer & leg de maten vast (maak een ontwerpschets)
  • kies dan de stijl & materiaal van het badmeubel & de wastafel (lavabo: enkele of dubbele wasbak) 
  • staand of hangend model
  • spiegelkasten, kolomkasten zijn praktisch, nemen weinig plaats in en zorgen voor meer opbergruimte
  • kies bijpassende wastafelkranen
Top