Palen & lantaarns

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 66 resultaten!

Lantaarns & palen voor buiten: sfeer & gezelligheid, ook buitenshuis!


Lantaarnpaal: aangename tuinverlichting!

Je kent lantaarnpalen wellicht van langs de wegen en in de parken. Maar ze zijn uiteraard ook beschikbaar voor je eigen tuin. De lantaarnpaal zorgt voor het gelijkmatig verlichten van de tuin, maar ook voor de veiligheid en het schept een romantische sfeer.

Voor de aanschaf van tuinverlichting is het van belang goed te beseffen wat uw specifieke wensen zijn. Denk aan lantaarns die je in de tuin prikt, of installeert op de verharde tuinpadjes, of op het terras zelf.

Vervolgens is het ook goed om jezelf af te vragen wat de functie van de tuinlampen wordt: sfeer creëeren of louter functioneel.
Functionele tuinverlichting geeft veel licht en is vaak voorzien van een bewegingssensor, terwijl decoratieve tuinlampen een minder grote lichtverspreiding hebben en zorgen voor een aangemane & gezellige sfeer. Maar uiteindelijk zal de aanschaf van tuinverlichting ook afhangen van het budget en de persoonlijke smaak.

Lantaarnpalen zorgen voor een smaakvolle, gelijkmatige verlichting in uw tuin. Je denkt misschien bij lantaarnpalen aan de typische, klassieke modellen, maar in de webshop zijn ook talloze moderne lantaarnpalen verkrijgbaar.

Door de verschillende vormen, designs en kleuren vind je altijd een lantaarnpaal die past bij de stijl van jouw huis. 
Ook zijn er lantaarnpalen met led verlichting. Deze zijn zeer geschikt als buitenlamp, omdat ze minder warmte afgeven en daardoor veiliger zijn in vochtige omgevingen.

Een lantaarnpaal geeft uw tuin het romantische effect van een sfeervolle wandeling door het park. Of je nu kiest voor een klassieke of een moderne variant.

Kom vrijblijvend eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen in inbouwspots voor buiten, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.

lantaarn
lantaarn-prijs
Naar overzicht "verlichting"
Top