Marmerlook tegels - marmer imitatie tegels

Marmer is altijd een populair materiaal geweest om vloeren en wanden mee te bekleden. De typische aders geven een uniek uiterlijk. Marmerlook tegels zijn keramische tegels die ervoor zorgen dat jij ook kan genieten van die luxe uitstraling, maar aan een budgetvriendelijke prijs en een pak minder onderhoudszorgen. Bij Zelfbouwmarkt heb je keuze uit een ruim aanbod marmer imitatie tegels. Niet alleen in verschillende formaten, maar ook in allerlei kleuren (zwart, beige, wit, …). Bekleed jouw vloer of wanden in de badkamer of keuken met een marmerlook tegel en waan je onmiddellijk in een luxueus resort!

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 24 resultaten!

Ga voor een tegel in marmerlook

Dé trend in tegelland zijn "imitaties": marmer, blauwe steen, maar ook hout, parket, .... Bij de keramische tegel met marmerlook is de tekening, kleur en structuur nauwelijks te onderscheiden van zijn broertje uit echte natuursteen.

De populariteit van dit soort tegels is groot, omdat hij de goede eigenschappen van een keramische tegel combineert met die van een echte natuursteen.

De aders en tekeningen van deze tegel met marmerlook zijn natuurgetrouw door de vooruitstrevende technologieën in de tegelwereld. Maak je geen zorgen over eventuele vlekken of krassen, deze tegels zijn zeer duurzaam en slijtvast

De tegel is niet poreus, wat maakt dat hij vlekongevoelig is en bovendien is de tegel ook vorstbestendig en krasvrij! Maak je dus geen zorgen met kleine kinderen of huisdieren in de buurt.

De installatie van dit soort tegels is vrij eenvoudig. Een extra voordeel is dat de tegel met marmerlook zeer budgetvriendelijk is, zeker tegenover de echte natuursteen. Dé ideale prijs-kwaliteitverhouding!

 

Informatie en advies op maat 

Is je oog gevallen op een mooie marmerlook tegel, maar twijfel je nog over de aankoop? Laat je twijfels wegnemen en kom eens langs in onze showroom in Ninove. Onze adviseurs van de tegelafdeling staan je graag te woord en je kan de tegels ineens in het echt zien én voelen! 

Bestel je liever online en heb je nog wat praktische vragen? Contacteer ons gerust via het contactformulier, de online chat of telefonisch. We helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze! 

Maak een afspraak
Ontdek het volledige aanbod vloertegels
Toonzaal tegel met marmerlook Zelfbouwmarkt
Toonzaal tegel met marmerlook
Top