Logo Zelfbouwmarkt Logo Zelfbouwmarkt
0,00

Webshop: jouw selectie!

Je hebt nog geen artikelen in je winkelmand.

Voeg nieuwe producten toe

Marmerlook

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 19 resultaten!

Tegels marmerlook: moderne, luxueuze & stijlvolle uitstraling!

Tegel: marmer imitatie

Dé trend in tegelland zijn "imitaties": marmer, blauwe steen, maar ook hout, parket,....Bij de keramische tegel met marmerlook is de tekening, kleur en structuur nauwelijks te onderscheiden van zijn broertje uit echte natuursteen.

De populariteit van dit soort tegels is groot omdat hij de goede eigenschappen van een keramische tegel combineert met die van een echte natuursteen.

De aders en tekeningen van deze tegel met marmerlook zijn natuurgetrouw door de vooruitstrevende technologieën in de tegelwereld. Maak je geen over eventuele vlekken of krassen, deze tegels zijn zeer duurzaam en slijtvast

De tegel is niet poreus, wat maakt dat hij vlekongevoelig is, maar bovendien is de tegel ook vorstbestendig en krasvrij! Maak je dus geen zorgen met kleine kinderen of huisdieren in de buurt.

De installatie van dit soort tegels is vrij eenvoudig, extra voordeel is dat de tegel met marmerlook zeer budgetvriendelijk is, zeker tegenover de echte natuursteen. Dé ideale prijs-kwaliteitsverhouding!

Kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen van deze tegels met marmerimitatie, informeer je er verder bij de tegeladviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. tegel-marmer-imitatie
Top