Toiletten

 • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 175 resultaten!

Wc - toilet: ruim aanbod stijlvolle wc's aan scherpe voorwaarden!


Wc: praktisch & elegant!

Voor elkeen heeft een wc een andere betekenis. De een wil hem zo mooi en strak mogelijk hebben. De ander juist aangenaam en vol met spulletjes. Maar iedereen eist wel een propre, schone toilet pot, en terecht! 
Voorheen waren toiletten een louter functioneel object, liefst gescheiden van woon-en badkamer. Actueel vind je vele stijlvolle toiletten terug die perfect geïntegreerd zijn in de stijl van de badkamer. Op de woonverdieping is de wc logischerwijze een separate ruimte. De nieuwe wc's zijn uitgerust met innovatieve technieken ter verhoging van jouw comfort.

Design, degelijkheid en functionaliteit zijn voor een toilet dé basisvereisten: de aandacht voor design met daarbij uiteenlopende stijlen, materialen en kleuren, maken dat elkeen zijn op-maat wc-pot terugvindt! 
De hangtoilet is sterk in opkomst en de standaard staan wc verliest terrein, maar beide toiletpotten kennen hun voor-en nadelen:

 • hangtoilet (hangende wc): het spoelreservoir is weggewerkt in de valse wand achter het toilet. Daardoor blijft alleen de wc-pot zichtbaar waardoor je een strakker en moderner eindresultaat bekomt, bovendien beperk je ook de spoelgeluiden. De hang wc is ook compacter en daardoor ruimtebesparend.
  Reinigen van vloer en wc was nog nooit zo eenvoudig met dit systeem!*
   
 • staantoilet (staande wc-pot): het meest klassieke model waarbij de voet van de toilet op de vloer rust. De bevestiging gebeurt dus ook in de vloer. (geen extra werkzaamheden)
  De staande toiletpot is bovendien iets goedkoper dan de hang wc en is bij het vervangen van de oude staande wc vaak de meest ideale oplossing.

Tal van opties: inbouwreservoirs, waterbesparende spoelbakken (jachtbakken ook genaamd), wc-brillen (met of zonder afremmechaniseme/soft close), drukplaten voor hangtoiletten, wc-borstels, wc-rolhouders en toiletborstelhouders

Een ruime keuze is dus beschikbaar met ons huismerk Belbano (exclusief verdeler), maar ook merken als Geberit, Villeroy & Boch, Sphinx, Grohe en Duravit zijn vertegenwoordigd. 

Je kan het aanbod toiletten snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten in sanitair, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.
Een prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

hang wc
hangtoilet
wc-toilet


Toiletten/wc's: aandachtspunten

Neem zeker volgende parameters in overweging bij het aanschaffen van jouw wc-pot:

 • bepaal je budget
 • deel de wc-ruimte in (maak een kleine schets), bepaal de maten
 • controleer de afvoer: via de vloer of via de muur
 • kies dan je model (staand-hangend)
 • opteer voor waterbesparende spoelbakken: ze verlagen je waterfactuur
 • opteer voor een wc-bril met remmechanisme (soft close)
 • opteer eventueel voor een kleine bidet of handenwasser (hygiënisch)
 • bij de installatie van een handenwasser: aan-en afvoermogelijkheid checken
Top