Scharnieren voor binnendeuren

Bij de aankoop van nieuwe binnendeuren zitten er meestal standaard scharnieren in het pakket. Toch is het mooier wanneer de scharnieren afgestemd worden op het type deurklink. Hier kan je een groot assortiment scharnieren voor binnendeuren terugvinden. Selecteer de kleur en het materiaal dat aansluit bij je deurbeslag. Ontdek onze kwalitatieve deurscharnieren in verschillende materialen, stijlen en kleuren op onze website of kom langs in onze grote toonzaal.

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 248 resultaten!

Scharnieren voor binnendeuren: groot aanbod

De juiste scharnieren bij je binnendeuren bestellen is belangrijk. De scharnieren zorgen ervoor dat de deur stevig aan de muur of het kozijn kan bevestigd worden en dat deze nadien vlotjes opengaat en sluit. 

Een scharnier (of paumelle) is verkrijgbaar in alle soorten en maten. Wat niet onlogisch is, er zijn ook heel wat types binnendeuren. Niet alle deuren vragen om hetzelfde type scharnier.

Mocht je dus twijfelen aan de aankoop van je scharnieren, neem je beter even contact op met onze adviseurs. Je kan eens passeren in onze toonzaal te Ninove of geef ons een belletje of stuur een mailtje. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk. 


Bekijk alle accessoires voor binnendeuren
Top