Wenteltrappen - draaitrappen

Bestel hier jouw nieuwe wenteltrap. Wenteltrappen of draaitrappen bestaan al eeuwig en zijn vandaag de dag nog steeds populair. De trap gaat rondom een centraal punt naar omhoog, niet in een rechte lijn. Het grote voordeel is dat je heel wat plaats kan besparen in de ruimte. Bekijk snel ons groot aanbod wenteltrappen in verschillende afmetingen en materialen (beuk, eik, den en metaal). Onze draaitrappen zijn een goedkope, maar degelijke trap-oplossing! Toch liever een rechte steektrap? Ontdek ons assortiment molenaarstrappen.

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 0 resultaten!

Wat is een wenteltrap?

Een wenteltrap bestaat al jaren. De eerste wenteltrappen, ook wel draaitrappen genoemd, dateren zelfs uit het Romeinse Rijk. De trappen brengen je naar de volgende verdieping in een cirkelvormige beweging. De tredes komen samen in een centraal punt. Je kan het zien als spiraalvorm of helix. 

Het grootste voordeel van een draaitrap is plaatsbesparing. In tegenstelling tot een rechte steektrap verlies je amper plaats in de kamer. Een draaitrap is een zeer compacte trap. 

Daarnaast zijn wenteltrappen eenvoudig te monteren. Zeker als je kiest voor één van onze bouwpakketten. Helemaal afgestemd op de doe-het-zelver van vandaag.

Assortiment draaitrappen bij Zelfbouwmarkt:

Niet op zoek naar een wenteltrap?

Twijfel je over de aankoop van een wenteltrap of zoek je toch net iets anders? Kom dan gerust even langs in onze toonzaal. Onze experts van de afdeling helpen je graag verder. Ook trappen op maat laten maken is geen enkel probleem. Zelfs voor de plaatsing kan je beroep doen op Zelfbouwmarkt.

Ontdek al onze trappen & balustrades
Maak vrijblijvend een afspraak
Top