Blauwsteen look tegels - keramische blauwe steen

Keramische blauwe steen wint aan populariteit. Deze keramische tegel ziet er uit zoals echte blauwe hardsteen, maar met de voordelen van een gewone vloertegel. De blauwsteen look tegels zijn amper te onderscheiden van echte natuursteen. De typische tekening, kleur en structuur zijn perfect nagebootst. Deze imitatie blauwsteen tegels zijn eenvoudig te plaatsen, onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Bij Zelfbouwmarkt vind je een uitgebreid gamma aan blauwsteen look tegels. De varianten zijn oneindig, waardoor je zeker een match vindt met jouw interieur!

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 0 resultaten!

Waarom kiezen voor een blauwsteen look tegel?

Een belangrijke trend in tegelland zijn "imitatie tegels". Keramische tegels die een bepaald materiaal nabootsen. Denk maar aan natuursteen, metaal, terrazzo, hout en parket. Op deze manier haal je het uiterlijk van een natuursteen (dure tegels) binnen voor een budgetvriendelijker prijsje!

Bij de keramische tegel met blauwe steen look is de tekening, kleur en structuur nauwelijks te onderscheiden van zijn broertje uit echte natuursteen. De populariteit van dit soort tegels is groot, omdat hij de goede eigenschappen van een keramische tegel combineert met die van een echte natuursteen.

De tegel met blauwsteen look is vlot te onderhouden, slijtvast, duurzaam, vorstvrij en krasbestendig. De tegel is niet poreus, wat maakt dat hij vlekongevoelig is. Als er olie, wijn of water op gemorst wordt, kan de tegel eenvoudig worden gereinigd.  Bovendien is er een groot prijsverschil tegenover de echte natuursteen.

De tegel met blauwe steen look kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Ook de installatie van dit soort tegels is vrij eenvoudig.

Laat je adviseren door ons

Kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen van deze tegels. Informeer je er verder bij de tegeladviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. Of contacteer ons via de online chat functie of het contactformulier

Maak vrijblijvend een afspraak
Ontdek het volledige aanbod vloertegels
tegel-blauwe-steen-look
Top