Wandpanelen – wandbekleding 

Bij ons vind je topkwaliteit wandpanelen in verschillende materialen en decors. Onze wandpanelen zijn een perfecte oplossing voor al je wanddecoratie en zorgen voor een stijlvolle en moderne look. Ze zijn eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Bekijk ons aanbod en vind de bijbehorende accessoires. Twijfel je over een decor of kleur? Bestel dan online een staal van de wandbekleding die je wenst.

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 256 resultaten!

Aanbod wandpanelen bij Zelfbouwmarkt

Wandpanelen (muurpanelen) zijn houten of kunststof panelen die je met lijm of vijzen aan kunt brengen op de muur.  Het samengeperste materiaal krijgt een extra bovenlaag bestaande uit een beschermfolie. Wandpanelen zijn hierdoor eveneens geschikt voor vochtige ruimtes zoals een badkamer, maar ook in de hal, slaapkamer, keuken, of eender welke ruimte worden ze geïnstalleerd.

Deze decoratieve panelen zijn verkrijgbaar in diverse, mooie en moderne kleuren & structuren. Voor elk interieur en voor ieder wat wils dus. Deze stijlvolle binnenpanelen geven je interieur die extra uitstraling die je ergens anders niet terugvindt.

Voordelen van wandbekleding

✓ Eenvoudig en snel te installeren 
✓ Naadloze verbinden door tand- en groefsysteem
Onderhoudsvriendelijk
✓ Water- en krasbestendig
✓ Veilig: pvc-panelen vertonen een goede reactie in het geval van brand en worden geclassificeerd als een niet-ontvlambaar product
✓ Isolerende werking
✓ Vraagt na plaatsing geen andere afwerking meer (geen verf of vernis nodig)
Budgetvriendelijke oplossing

Heb je een vraag? 

Je kunt het aanbod wand- en plafondpanelen snel en eenvoudig ontdekken via onze website. Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. Een prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden. De adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

Top