Lakverf

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 131 resultaten!

Lakverf: een divers kleurenpalet aan scherpe voorwaarden!


Lakverf: voor binnen & buiten


Lakverf is een manier om hout, metaal en kunststof een dekkende beschermlaag te geven. Voor hout, PVC en non-ferrometalen kan lakverf meestal zowel binnen als buiten toegepast worden. Voor ferrometalen daarentegen, dient meestal een lak specifiek voor buitentoepassingen gebruikt te worden.

Het is belangrijk dat voor het lakken het oppervlak goed glad wordt geschuurd en stof-en vetvrij wordt gemaakt, breng ook (indien nodig) een primer aan. Lakverf geeft een glad resultaat en is bovendien goed reinigbaar

Met lakverf wordt de oorspronkelijke kleur, structuur en tekening van de ondergrond overschilderd waardoor die volledig wordt bedekt. Het oppervlak krijgt een strakke eindlaag in een kleur die je volledig zelf kan bepalen. De ondergrond wordt optimaal beschermd tegen vuil, krassen en vocht. We beschikken over een zeer uitgebreid kleurenpalet lakverven, voor elk wat wils. Naast de brede waaier in kleuren dien je ook de glansgraad te kiezen: mat, satijn of glanzend.

Kom gerust vrijblijvend eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen in lakverven, informeer je er verder bij de adviseurs, verfspecialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.

lak-verf
verf-lak
Top