Zelliges - Marokkaanse tegels

Zelliges zijn kleine wandtegels die hun oorsprong kennen uit Marokko. De wandtegels worden traditioneel handgemaakt uit klei en komen in opvallende kleuren met een prachtige glans. Hier vind je keramische zelliges. De perfecte imitatie van "the real deal", maar met het grote voordeel onderhoudsvriendelijker te zijn. Ontdek ons mooi aanbod aan zellige hier. We bieden je graag verschillende formaten, kleuren en afwerkingen aan. Op deze manier werk je je ruimte volledig in je eigen stijl af, zonder compromissen!

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 45 resultaten!

Zelliges wandtegels: waar kies je voor?

Hou je wel van een trendy en modern interieur? Met hier en daar accenten die echt wel de aandacht trekken? Dan mag je gerust kiezen voor Marokkaanse wandtegels. 

De tegels hebben meestal een vierkante of rechthoekige vorm en hebben vaak een prachtige glanzende afwerking. Heel kenmerkend is het oneffen oppervlak van de tegels, dat maakt elk tegeltje uniek.  

Keramische zelliges hebben alle voordelen van een keramische tegel: gemakkelijk te plaatsen, eenvoudig in onderhoud, slijtvast en sterk. Boven komen deze tegeltjes in allerlei kleuren en nuances. 

Deze authentieke tegels passen perfect in een modern of klassiek interieur. Ze fleuren elke wand op!

Vragen? Contacteer ons gerust.

Tegels kiezen is nooit een eenvoudige opgave. Er is een immens aanbod en dat maakt het soms stressvol. Daarvoor zijn wij er! 

Contacteer onze klantenservice voor al jouw vragen over tegels, leveringen en afhalingen. Dit kan via het contactformulier, telefonisch of gemakkelijk via de chat functie of socialemediakanalen. 

Bekijk je graag je nieuwe Marokkaanse wandtegels eerst? Kom dan gerust even langs in onze showroom in Ninove. Onze tegelexperts staan ook voor je klaar. Maak gerust een afspraak en laat je begeleiden bij de aankoop van je nieuwe tegels. 

Maak vrijblijvend een afspraak
Ontdek het volledige aanbod wandtegels

Badkamer met zwarte Marokkaanse tegels
Top