Opbouwspots

Wil je graag opbouwspots kopen? Bij Zelfbouwmarkt heb je keuze uit een groot assortiment aan plafondspots in verschillende kleuren, materialen en designs. Het is een basisverlichting waar je nog alle kanten mee uit kan! Opbouwspotjes zijn perfect als je op een bepaalde plek wat meer licht wil voorzien. Je zet er als het ware iets mee in de “spotlight”. Met onze verstelbare of draaibare opbouwspots kies je zelf de richting van het licht. Van moderne zwarte opbouwspots tot tijdloze witte opbouwspots, we hebben het allemaal aan de beste prijzen!

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 417 resultaten!

Spots: aandachtspunten & toepassingen

Verlichting is een zeer belangrijk onderdeel van het interieur en is sterk bepalend voor de sfeer in huis. Zowel vanuit praktisch als vanuit decoratief oogpunt doe je er goed aan om hier voldoende aandacht aan te besteden.

Opbouwspots zijn het perfecte verlichtingsmiddel om in jouw interieur bepaalde facetten te accentueren!

Opbouwspots zijn polyvalente verlichtingsarmaturen die op het plafond of de muur worden geïnstalleerd van badkamers, woonkamers, keukens, slaapkamers, inkomhal, gang...  

Alle opbouwspots zijn zeer makkelijk te installeren en bestaan in allerlei vormen, stijlen en kleuren. Van klassieke spotverlichting tot unieke design opbouwspots.

Een opbouwspot zorgt voor een originele directe verlichting vanuit het plafond of de muur. Door te kiezen voor verstelbare armaturen kan je zelf bepalen waar het licht naartoe moet schijnen, bovendien zijn ze ook dimbaar

Bij de keuze van armatuur hou je best ook rekening met uw woonstijl, zodat de opbouwspots een meerwaarde vormen voor uw interieur. 

Daarnaast kan je het aantal opbouwspots bepalen in functie van de grootte van de kamer die je wenst te verlichten. Gewoonlijk volstaan 3 à 4 opbouwspots voor een optimale verlichting, hiervoor zijn armaturen met verschillende lichtpunten nodig.

Bij de meeste opbouwspots zit de spotverlichting vrij, waardoor de verlichtingsbundel van de spot optimaal benut kan worden.

In tegenstelling tot inbouwspots zijn opbouwspots iets duurder in aankoop, maar vormen de perfecte oplossing voor atypische plafonds zoals een koepelvormig plafond of afgestompte hoeken. Ten slotte zijn opbouwspots 
geschikt voor verschillende lichtbronnen: LED en spaarlampen. 

Je kan het aanbod opbouwspots snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen in opbouwspots, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.

Opbouwspot zwart

Opbouwspot modern
Top