Logo Zelfbouwmarkt Logo Zelfbouwmarkt
0,00

Webshop: jouw selectie!

Je hebt nog geen artikelen in je winkelmand.

Voeg nieuwe producten toe

Keukens op maat: jouw op-maat-droomkeuken!

Enkel op afspraak in de showroom (klik op de button hieronder)! 

Maak nu een afspraak!

Keuken maatwerk: kwaliteit, advies & service!

De keuken (op maat), het sfeervol middelpunt van de woning, dé plaats om te koken, tafelen, genieten én beleven. De sfeervolle, centrale ontmoetingsplaats van de woning bij uitstek!

De keuken moet dus een praktische plaats zijn waar je je thuis voelt en in alle comfort eten bereidt, maar het is tevens "the spot" waar je met je gezinsleden praat of gasten ontvangt en een aperitiefje drinkt.

Er zijn 2 type bedrijven die keukens op maat aanbieden, enerzijds heb je de keukenverkopers die gebruik maken van modulesystemen, zoals Zelfbouwmarkt, en anderzijds heb je de keukenbouwers die je keuken volledig op maat maken (of laten maken).

Al meer dan 40 jaar zijn we specialisten in complete keukens, we verkochten er intussen meer dan 12.000 van!

Graag helpen wij jou in je zoektocht naar een nieuwe keuken, passend bij jouw stijl, jouw wensen en jouw manier van leven.

Een service-en klantgerichte aanpak, getrainde adviseurs elkeen expert in hun vak, en een eigen professionele plaatsingsdienst zijn slechts enkele van onze troeven.

Van greeploze creaties tot keukens met een landelijk, tijdloos, klassiek of modern cachet. Oerdegelijke kwaliteit én dit aan onweerstaanbare voorwaarden!

Onze keukenadviseurs heten je graag van harte welkom in onze ruime showroom, met maar liefst 35 toonzaalmodellen! Laat je er inspireren door de nieuwe trends en tendensen!

Vooraleer je een finale beslissing neemt loont een bezoekje aan onze toonzaal, en een vrijblijvend gesprek met onze adviseurs, dus zeker de moeite want je kan al gauw een pak geld besparen! Bovendien krijg je een gepersonaliseerde prijsofferte en een 3D-tekening van je eigen droomkeuken!

Vergelijk altijd de kwaliteitservice en vooral de eindprijs, wij hanteren het principe “what you see is what you get”, dus geen verrassingen qua prijs op het einde.


keuken-maatwerk

keuken-op-maat

Maak nu een afspraak!

keuken-maatwerk-prijs

Keuken op maat: voordelen

  • op maat van “jouw” budget
  • op maat van je persoonlijke voorkeuren: kleur, houtsoort, afmetingen, opstelling/indeling, afwerking…
  • opbergruimte voorzien & makkelijk toe te voegen: hoekkasten, uitschuiflades,…
  • gebruiksgemak (ergonomie), duurzaamheid & onderhoudsgemak zijn verplichte vereisten
  • vrijheid & flexibiliteit: de keuken past zich aan aan de in te richten “keukenruimte”, hoe-wat-hoe duur…dat bepaal je allemaal zelf!
Maak nu een afspraak!

Maatwerkkeukens: 2 exclusieve partners!

BelCucina keuken: het prijsbewuste keukenconcept!

Deze jonge en moderne keukenlijn, van Duitse kwaliteit, biedt keukens in verschillende stijlen aan. Koken wordt een gezellige, intense familiebelevenis!

Stel jouw unieke keuken op maat geheel naar eigen wensen en behoeften samen. De hoogwaardige, resistente en onderhoudsvriendelijke materialen verhogen aanzienlijk de levensduur van dit keukenmerk.

Ook wat betreft prijs-kwaliteitverhouding, zijn er veelzijdige, individuele oplossingen voor elk type behoefte.

Moderne, heldere keukenontwerpen met greeploze oplossingen volgens de trend van strakke lijnen, plaatsen deze betaalbare keuken in een interessant daglicht. Daardoor ontstaan er nieuwe mogelijkheden op het gebied van kook- en woonruimte.

Nolte keuken: praktisch, stijlvol & elegant design!

Deze maatwerk keukens zijn het modelvoorbeeld van oerdegelijke Duitse kwaliteit.
Er is een ruim aanbod beschikbaar van klassiek tot modern. Bij Nolte vindt u beslist een keuken die aan uw stijl, budget en ruimte beantwoordt.

Deze keukens zijn enkel verkrijgbaar in gespecialiseerde keukenzaken waar een hoge standaard van kennis op het vlak van keukenplanning, kwaliteit, service en advies hoog in het vaandel worden gedragen.

Nolte biedt optimaal ondersteuning en informatie, een kwaliteitsservice die wij op onze beurt graag transfereren naar onze klanten, een win-win-situatie als het ware, met als resultaat een optimale klanttevredenheid!

Om het hoge kwaliteitsniveau te handhaven, is men voortdurend op zoek naar innovaties om de keukenruimte nog beter en gebruiksvriendelijker te maken. Verder stellen ze meer dan gemiddeld hoge eisen aan materiaal, ontwerp, techniek en design.

Tenslotte zorgen ze non-stop voor compromisloze kwaliteitscontroles, van het eerste idee tot de aflevering van de uiteindelijke keuken.

Kom dus zeker eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen, informeer je er verder bij de keukenadviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.

Een prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.


maatwerkkeuken
keukens-maatwerk
Top