Op zoek naar een nieuwe keuken voor jouw nieuwbouw? Of is het tijd om je keuken te renoveren? Kies voor een keuken op maat van bij Zelfbouwmarkt. Samen met jou stellen we de keuken van je dromen samen. Binnen jouw budget, met of zonder toestellen. Om alles netjes uit te tekenen en te bespreken maak je best een afspraak. Op deze manier kunnen onze adviseurs voldoende tijd vrijmaken voor jouw project en jouw vragen. 

Keukens op maat bij Zelfbouwmarkt USP
Maak hier je afspraak
keukens op maat

Maatwerk keukens, dat is kwaliteit, advies en service op maat

De keuken, het sfeervol middelpunt van de woning. Dé plaats om te koken, tafelen, genieten én beleven. De centrale ontmoetingsplaats van de woning bij uitstek! Een keuken moet dus een praktische plaats zijn waar je je thuis voelt en in alle comfort eten bereidt, maar het is bovendien ook "the spot" waar je met je gezinsleden praat of gasten ontvangt en een aperitiefje drinkt.

Al meer dan 40 jaar zijn we specialisten in complete keukens op maat. We verkochten er intussen meer dan 12.000 van. Graag helpen wij jou in je zoektocht naar een nieuwe keuken, passend bij jouw stijl, jouw wensen en jouw manier van leven. Een service- en klantgerichte aanpak, getrainde adviseurs elkeen expert in hun vak en een eigen professionele plaatsingsdienst zijn slechts enkele van onze troeven.

Van greeploze creaties tot keukens met een landelijk, tijdloos, klassiek of modern cachet. Oerdegelijke kwaliteit én dit aan onweerstaanbare voorwaarden!

 

Toonzaal met 35 gepresenteerde keukens

Onze keukenadviseurs heten je graag van harte welkom in onze ruime showroom met maar liefst 35 toonzaalmodellen! Laat je er inspireren door de nieuwste trends. Voordat je een finale beslissing neemt, loont een bezoekje aan onze toonzaal en een vrijblijvend gesprek met onze adviseurs, dus zeker de moeite, want je kan al gauw een pak geld besparen! Bovendien krijg je een gepersonaliseerde prijsofferte en een 3D-tekening van je eigen droomkeuken! Vergelijk altijd de kwaliteitservice en vooral de eindprijs. Wij hanteren het principe “what you see, is what you get”, dus geen verrassingen qua prijs op het einde.

Maak hier je afspraak
Landelijke keukens op maat

2 exclusieve keukenlijnen

BelCucina: het prijsbewuste keukenconcept

Deze jonge en moderne keukenlijn, van Duitse kwaliteit, biedt keukens in verschillende stijlen aan. Koken wordt een gezellige familiebelevenis!

Stel jouw unieke keuken op maat geheel naar eigen wensen en behoeften samen. De hoogwaardige, resistente en onderhoudsvriendelijke materialen verhogen aanzienlijk de levensduur van dit keukenmerk.

Ook wat betreft prijs-kwaliteitverhouding, zijn er veelzijdige, individuele oplossingen voor elk type behoefte.

Moderne, heldere keukenontwerpen met greeploze oplossingen volgens de trend van strakke lijnen, plaatsen deze betaalbare keuken in een interessant daglicht. Daardoor ontstaan er nieuwe mogelijkheden op het gebied van kook- en woonruimte.

 

Nolte keukens: praktisch & elegant design!

Deze maatwerk keukens zijn het modelvoorbeeld van oerdegelijke Duitse kwaliteit. Er is een ruim aanbod beschikbaar van klassiek tot modern. Bij Nolte vind je beslist een keuken die aan jouw stijl, budget en ruimte beantwoordt.

Deze keukens zijn enkel verkrijgbaar in gespecialiseerde keukenzaken waar een hoge standaard van kennis op het vlak van keukenplanning, kwaliteit, service en advies hoog in het vaandel worden gedragen.

Nolte biedt optimaal ondersteuning  en een kwaliteitsservice die wij op onze beurt graag transfereren naar onze klanten. Een win-winsituatie als het ware, met als resultaat een optimale klanttevredenheid!

Om het hoge kwaliteitsniveau te handhaven, is men voortdurend op zoek naar innovaties om de keukenruimte nog beter en gebruiksvriendelijker te maken. Verder stellen ze meer dan gemiddeld hoge eisen aan materiaal, ontwerp, techniek en design.

Tenslotte zorgen ze non-stop voor compromisloze kwaliteitscontroles, van het eerste idee tot de aflevering van de uiteindelijke keuken.Top