Behangpapier

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 26 resultaten!

Vlies- & 3D behang: een ruim aanbod, dé "finishing touch" voor je interieur! Vliesbehang: voordelen & aandachtspunten

Vliesbehang is behang met een papier of vinyl toplaag, geplaatst op een rug van vlies. Het is geschikt voor het bekleden van oneffen te renoveren muren met scheurtjes en inkepingen.
Vliesbehang is verkrijgbaar in vele motieven gaande van klassiek  tot modern. Vliesbehang is licht, stevig en kan eenvoudig overschilderd worden. Zo geef je uw interieur meteen dé gepersonaliseerde decoratieve toets!

Het ultieme voordeel van vliesbehang is dat het papier makkelijk aan te brengen is. Je mag  de muur rechtstreeks inlijmen, waardoor een behangerstafel overbodig is. Je zal bij vinylbehang ook veel minder last hebben van krimpen en blazen zoals bij gewoon behangpapier. Verder is ook het wegmoffelen van lelijke wanden een groot voordeel. Bij grote oneffenheden kies je liever voor vinylbehang met diepe texturen om scheuren, bulten en putten zoveel mogelijk te verbergen.

Deze manier van behangen is dus een relatief éénvoudige klus, de ideale behangsoort voor beginners & doe-het-zelvers!
Vliesbehang wordt om deze reden ook wel snelbehang genoemd. Het behang is sterk door de rug van vlies. Scheuren komt vrijwel niet voor, ook al omdat het behang droog op de muur wordt aangebracht.

Vanwege het gebruiksgemak en de duurzaamheid wordt vliesbehang veel gebruikt voor openbare ruimten. Het is zelfs geschikt om plafonds mee te beplakken!

Vliespapier is niet alleen verkrijgbaar in de gebruikelijke behangdessins  en kleuren, maar ook als muurvullende voorstelling. Hiermee geef je je interieur op een snelle en eenvoudige manier een heel eigen, originele stijl. 

Je kan het aanbod vliesbehang snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.

vliesbehang
vliesbehang-prijs
vliesbehang-woonkamer

3D-behang
3D-behang-prijs

Driedimensionaal behang (3D-behang): voordelen

Met de laatste nieuwe druktechnieken is "the sky the limit" wat betreft de keuze in 3D-behang. 

3D-behangpapier is speciaal behangpapier met reliëf waarbij een patroon vaak herhaald wordt en de lichtinval met de contouren speelt. Het is een fantastische manier van muurbekleding en wanddecoratie. Je kan het gebruiken om uw interieur op een trendy manier te decoreren, maar het komt even goed tot zijn recht als eigentijdse wandbekleding van een restaurant of bedrijfsruimte.

Er zijn verschillende stijlen en patronen verkrijgbaar, variërend van retro behang, romantisch behangpapier tot design behang en behang kinderkamer.

Extra voordelen driedimensionaal behangpapier:

•           maatvaste muurbekleding

•           eenvoudig te verwerken

•           snelle plaatsing

•           naadloos te verwerken

•           moeilijk ontvlambaar

•           overspant barsten en scheurtjes

•           volledig droog afstripbaar

•           milieuvriendelijk

Je kan het aanbod 3D-behang snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.

Top