Enkele afgewerkte binnendeuren

Ben je op zoek naar een binnendeur die je meteen kan plaatsen zonder veel extra werk? Ga dan voor een volledig afgewerkte deur. Deze deurkits bevatten vaak alles wat je nodig hebt voor de perfecte installatie: deurblad, deurkast, deurlijst, slot en scharnieren. Enkel de deurklink hoef je apart aan te kopen. Let goed op de draairichting die je nodig hebt, dit staat steeds aangegeven bij het product. Ontdek het volledig aanbod aan afgewerkte deuren in verschillende afmetingen, kleuren, materialen, ... hier of kom eens langs in onze grote showroom. 

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 982 resultaten!

Extra hulp nodig bij het kiezen van je binnendeuren?

Binnendeuren uitkiezen, het is geen evidentie. Er is zoveel keuze in afmetingen, materialen, kleuren en uitvoerigen dat je soms het bos door de bomen niet meer ziet.

Vond je tussen ons aanbod afgewerkte deuren niet meteen wat je zocht? Neem dan zeker eens kijkje naar het uitgebreide assortiment schilderdeuren of verfdeuren

Hier kan je ook heel wat verschillende uitvoeringen terugvinden (vlakke verfdeuren of modellen met een design) en bovendien kan je ze zelf nog afwerken met een kleur naar keuze. Op deze manier kan je de binnendeur volledig laten opgaan in je interieur of er net een blikvanger van maken en de deur in een opvallende kleur schilderen. Samen met de juiste verf en verfbenodigdheden kan je meteen aan de slag!

Twijfel je nog over de afmetingen van je binnendeur? Neem dan zeker contact op met onze klantenservice (via chat, mail of telefoon). We helpen je graag verder. In de showroom kan je ook terecht voor een vrijblijvende offerte of extra advies op maat. 

Ontdek het aanbod schilderdeuren
Houten deuren
Top