Houten poorten

Ontdek onze collectie houten poorten. Of je nu verlangt naar een zichtdichte poort voor maximale privacy of een open ontwerp met trelis voor een charmante uitstraling, bij ons vind je de perfecte poort die bij jouw stijl en behoeften past. Onze houten poorten zijn ontworpen om lang mee te gaan, zodat je er jarenlang van kunt genieten. Met de juiste behandeling blijven ze in topconditie en voegen ze een natuurlijke uitstraling toe aan jouw oprit of tuin. Ontdek vandaag nog ons assortiment en geef jouw oprit een uitnodigend karakter met onze hoogwaardige houten poorten!

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 0 resultaten!

Kies de juiste houten poort

Sierpoorten dienen vooral als afwerking van je huis en zijn vaak mooi en sierlijk afgewerkt. Sierpoorten kom je vooral tegen bij woningen met een voortuin en/of oprit. Ze geven je woning heel wat extra cachet en dienen om de woning af te schermen van de straatkant, maar het is ook een preventief middel tegen diefstal.

Sierpoorten zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen (metaal of hout) die de prijs sterk kunnen beïnvloeden.

Sierpoorten zijn beschikbaar in diverse standaard afmetingen, maar ook maatwerk is een optie! Ze worden altijd bevestigd aan kolommen of hekwerken. Je kan ze ook laten automatiseren voor meer comfort.

Denk ook aan de palen (rond of vierkant) waaraan je de sierpoort bevestigd, deze zijn ook bij Zelfbouwmarkt beschikbaar.sierpoort-poort

tuinpoort-hout

Sierpoort: hout

Hout als materiaal wordt gelinkt aan gezelligheid en straalt warmte uit, terwijl een metalen poort eerder koud, designvol, strak en steriel is.

Hout is sterk, duurzaam, recycleerbaar en ecologisch, bovendien garanderen de meeste hardhouten een grote duurzaamheid. Het onderhoud, vaak een struikelblok, valt al bij al nog mee.

In veel opzichten zijn houten poorten een interessante keuze. 
Vooral omwille van de warme, natuurlijke, landelijke, rustieke uitstraling en de vele afwerkingsmogelijkheden: van klassiek tot modern, met of zonder panelen, met of zonder nerf, met of zonder visgraatmotief en nog veel meer.

Hout is overschilderbaar: ideaal om de poort af te stemmen op de kleur van je deuren en ramen. Een nieuwe poort in "no time" met een minimum aan kosten!

Op het vlak van materialen bestaat er een ruime keuze aan houtsoorten: bangkirai, ceder, padouk, meranti, … Het type hout is uiteraard ook bepalend voor de duurzaamheid en het prijskaartje

Kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. Een prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

Naar het outdoor assortiment
Top