Gevelbekleding – gevelpanelen

Gevelpanelen zijn een populaire oplossing voor de afwerking van de gevel van een woning. De pvc-panelen zijn duurzaam, bestand tegen weer en wind en Uv-bestendig. Dit maakt dat de sidings jarenlang meegaan. Bij Zelfbouwmarkt vind je een ruim assortiment aan gevelpanelen. Kies je gewenste kleur, afmeting en materiaal en laat je gevel stralen! Vergeet zeker niet de bijhorende accessoires (o.a. profielen) te bestellen voor een feilloze plaatsing.

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 25 resultaten!

Hulp bij je keuze

Op onze website bieden wij een breed assortiment sidings aan. Deze panelen zijn ideaal als gevelbekleding voor je woning of bedrijf. Het gebruik van PVC-panelen als gevelbekleding heeft veel voordelen.

Voordelen gevelbekleding

Ten eerste zijn panelen voor gevelafwerking extreem duurzaam. Ze zijn wind- en weerbestendig waardoor ze jarenlang meegaan. Bovendien zijn ze Uv-bestendig, wat betekent dat ze niet snel dof worden of beschadigd raken door de zon. Dit zorgt ervoor dat de panelen er na vele jaren nog netjes uitzien.

Daarnaast zijn PVC panelen onderhoudsvriendelijk. Ze hoeven niet te worden geverfd en zijn gemakkelijk schoon te maken met een sopje en een doek. Dit bespaart je op de lange termijn tijd en geld.

Verder zijn gevelpanelen ook thermisch isolerend. Ze helpen bij het behoud van de juiste temperatuur in je woning, wat leidt tot lagere energiekosten. Bovendien zijn ze ook geluidsisolerend, wat betekent dat ze bijdragen aan een aangename leefomgeving.

Samengevat, gevelpanelen zijn een slimme keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzame, onderhoudsvriendelijke en milieuvriendelijke gevelbekleding.

Heb je vragen?

Ontdek ons aanbod gevelkleding online of breng een bezoek aan onze ruime toonzaal in Ninove. De adviseurs staan je graag bij je keuze.

Bekijk het aanbod wand- & plafondpanelen
Top