Aluminium ramen

Bekijk hier ons assortiment aluminium ramen, strakke profielen met een indrukwekkende stevigheid. Ideaal wanneer je van een moderne uitstraling houdt. Bovendien biedt het uitmuntende isolatieprestaties, waardoor je er nog jarenlang geniet van hebt. Onze collectie omvat draaikiepramen, kiepramen en vaste ramen, elk beschikbaar in diverse kleuren en afmetingen. Op die manier kan je de optie selecteren die aan jouw behoeften voldoet.

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 107 resultaten!

Binnenramen aluminium: standaardmaten, functioneel esthetisch!

Binnenraam uit alumium: uniek in België!

Aluminium binnenramen zorgen voor een maximale lichtinval, bovendien kan je akoestische en/of thermische isolatie maximaal combineren.
Of wou je net meer privacy creëren? De toepassingen en praktische voordelen zijn groot.

Enkele karakteristieken

  • kitvorm - eenvoudig te installeren 
  • glas: 4 mm gehard
  • mogelijkheid tot uitvoering in hoek van 90° met hoekprofiel
  • verschillende afmetingen beschikbaar

Natuurlijk zonlicht

Een binnenraam wordt vaak geplaatst met één belangrijk doel, namelijk om ervoor te zorgen dat een ruimte meer licht krijgt. Dat kan bijvoorbeeld bijvoorbeeld een raam zijn tussen de slaapkamer en woonkamer, in de keuken, badkamer,..."The sky is the limit"

Binnenramen zijn best elegant & decoratief!

Naast de functionele kant van een binnenraam, heeft het vooral ook een decoratieve kant. Een binnenraam kan een enorme bijdrage leveren aan het "interieurgeheel" en zorgt voor een industriële/landelijke look.
Deze binnenramen zorgen voor een instant aangenaam gevoel van gezelligheid en ontspanning, maar ze maken ook dat de kamers er een stuk ruimtelijker uitzien.

Je kan het aanbod aluminium binnenramen  snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.
Een prijsofferte behoort steeds tot de mogelijkheden, de adviseurs zullen deze met plezier gedetailleerd met jou overlopen en duiding verschaffen waar nodig.

binnenraam-aluminium

binnenraam-aluminium-prijs
Top