Garagetegels

Om je garagevloer af te werken kies je best een stevige keramische garagetegel. Een garagetegel moet dagelijks toch heel wat trotseren. Denk maar aan je auto die je erop parkeert, maar ook gereedschap of grote tuinspullen krijgen een plekje in de garage. Ga voor een stevige, vetbestendige tegel waar je jarenlang geniet van hebt. Bij Zelfbouwmarkt vind je een paar zeer goede garagetegels. Deze zijn bestand tegen gemorste olie of vloeistof, stevig beloop en krassen. Bovendien zijn ze gemakkelijk in onderhoud. Leg ze gauw in je winkelwagentje of kom langs in de showroom om al onze garagetegels te bekijken.

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 0 resultaten!

Garagetegel: soorten & aandachtspunten

Keramische tegels in de garage zijn een logische keuze. Een garagetegel moet namelijk geen "state of the art-tegel" zijn. Deze moet vooral functioneel zijn, maar waarom zou deze niet mooi mogen zijn?

We geven je graag enkele tips mee om jouw keuze voor de correcte garagetegel eenvoudiger te maken:

  • Ga voor een vetbestendige tegel. Een lek in je auto, een verpakking met voedsel laten vallen, ... Het overkomt ons wel allemaal eens. Het is dus belangrijk dat tegels voor een garage geen olie of andere vloeistoffen absorberen.
  • Koop liefst een volkeramische garagetegel, die kan je perfect reinigen en onderhouden. Stel dat er iets lekt op een cementtegel: die vlek krijg je er nooit meer uit. 
  • De ideale garagetegel is minimaal 8 mm dik, heeft een oneffen look en is maximaal 45 x 45 cm groot.
  • Opgelet met effen tegels, want daar zie je onmiddellijk bandensporen op.
  • Ga voor een vorstvrije tegel, eentje die bestand is tegen koude temperaturen. In de garage wordt het namelijk ook behoorlijk koud. 

Ziezo, met deze tips ben je zeker van een stevige, duurzame garagetegel!

Meer info nodig? Contacteer ons gerust

Wens je graag extra informatie over tegels om te gebruiken in de garage of in je tuinhuis? Contacteer ons gerust. We zijn bereikbaar via onze online chat functie of via het contactformulier

Daarnaast ben je altijd welkom in onze ruime toonzaal in Ninove. Kom de tegels bekijken en neem ze ineens mee. Dankzij onze grote voorraad, steek je je garagevloer meteen in een nieuw jasje! Onze adviseurs, echte specialisten in hun vak, helpen je graag verder bij het maken van de correcte keuze. Kom langs met of zonder afspraak en laat je begeleiden in je aankoop.

Maak vrijblijvend een afspraak
Ontdek het volledige aanbod vloertegels
Top