Brievenbussen

Geef je huis een passende eerste indruk met onze brievenbussen. Bij Zelfbouwmarkt vind je een ruim aanbod van verschillende types. Keuze uit wandbrievenbussen, staande brievenbussen of ga voor ultiem gemak met onze handige pakketbrievenbussen. Ontdek ons aanbod aan Belgisch blauwsteen voor een tijdloos design of houdt het strak met zwart metaal. Vergeet je brievenbus uiteraard niet te personaliseren met de huisnummers uit ons assortiment. Bekijk de opties hier!

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 348 resultaten!

Brievenbussen & pakketbrievenbussen: design functioneel!

Brievenbussen: soorten & toepassingen

Inox & aluminium

De tijd dat een brievenbus gewoon een klep in de deur was, ligt ver achter ons. Populair zijn de inox & aluminium brievenbussen, die niet alleen ontzettend duurzaam zijn, maar ook stijlvol en bestand tegen de regen (geen roestvorming).
Er zijn ook heel wat toepassingsmogelijkheden: staande modellen in diverse vormen en maten, met of zonder pakjesvak, functioneel of design… Het kan allemaal!

Brievenbussen uit natuursteen

Deze brievenbussen zijn vervaardigd uit blauwsteen en zijn gepolijst, geborsteld of gevlamd. Sommige modellen combineren meerdere afwerkingen wat tot een prachtig, exclusief design leidt.

Brievenbussen in blauwsteen zijn een uitstekende investering. Ze gaan jaren lang mee en zijn een stijlvol extra aan je woning. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, designs en formaten

Alle brievenbussen zijn uiteraard mooi waterdicht zodat je post droog bewaard blijft.

 

Pakketbrievenbussen: dé trend!

Brievenbussen voor postpakketten

Dit zijn brievenbussen met een luik voor postpakketten. Dit soort brievenbus is ideaal als je veel brieven en pakketjes ontvangt.

Via de opening in de bovenkant kunnen brieven, kranten en pakketten in de brievenbus gedaan worden. Deze opening wordt afgesloten door middel van een klep, die zo ontworpen is dat pakketjes er niet ongewenst uit gevist kunnen worden.
Er is steeds een deurtje voorzien, zodat je de post er gemakkelijk uit kunt halen. Om uw pakjes goed te beveiligen, zijn  deze brievenbussen uitgerust met een cilinderslot.

Ze zijn vervaardigd uit aluminium en zijn beschikbaar in diverse formaten & designs.

Je kan het aanbod brievenbussen snel en eenvoudig ontdekken op deze website!

Of kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment. brievenbus-inox


pakketbrievenbus
Top