Douchedeuren

Ontdek hier ons een veelzijdig aanbod aan douchedeuren! Plaats ze tussen twee muren voor een naadloze nisopstelling of combineer het met een glazen wand om een ruime hoekdouche te creëren. We hebben zowel draaideuren als ruimtebesparende schuifdeuren die afhankelijk van jouw badkamer zorgen voor ultiem gebruiksgemak. Vind hier onze opties en transformeer je badkamer in een oase van rust!

  • Sorteer op:
Toon meer resultaten Shape

Er zijn nog 0 resultaten!

Douchepanelen & douchedeuren: ruim aanbod, scherpe prijzen! 

Douchewand & douchepaneel

Douchewanden, ook douchepanelen genaamd, bestaan in tal van afmetingen &  materialen (glas, acryl, pvc,…).
Elegante, design douchewanden en wandbekleding toveren uw doucheruimte om tot een oase van rust. Voor elke smaak en budget bieden we een stijlvolle douchewand of douchepaneel.

Douchepanelen zijn een mooie budgetvriendelijke oplossing voor uw badkamer of douche. 100% waterdicht, kleurvast , zonder voegen, …weinig of geen onderhoud dus!

Douchedeuren:

De keuze van een douchedeur zal je doucheconcept sterk beïnvloeden, ook douchedeuren bestaan in tal van maten & toepassingen (schuifdeuren, draaideuren,…).

Douchedeuren zijn deuren die je in je badkamer plaatst zodat het douchegedeelte is afgescheiden van de rest van de badkamer. Douchedeuren bezorgen je badkamer een stijlvolle uitstraling en bestaan in de meeste gevallen uit gehard veiligheidsglas. Dat soort glas wordt dikwijls ook gebruikt voor douchewanden en douchecabines en is speciaal gemaakt voor gebruik in de badkamer.

Het voordeel van een heldere glazen douchedeur is dat je badkamer een heel stuk groter lijkt. Een douchedeur is daarom ideaal om in een kleine badkamer te plaatsen. Bij douchedeuren kan je kiezen uit verschillende modellen en maten: schuifdeuren, pendeldeuren of draaideuren.
Bij draaideuren is het mogelijk om een deur zonder profiel te nemen zodat je alleen nog de scharnieren en het glaswerk te zien krijgt. Het resultaat is dan ook heel stijlvol.

Eigenlijk hebben douchedeuren niet veel onderhoud nodig, in feite zijn het bewegende douchewanden. Kalk en vuil of zeepresten zijn meestal gemakkelijk te verwijderen. Bovendien hebben douchedeuren tegenwoordig een speciale coating die ervoor zorgen dat vuil en kalk zich minder snel aan het oppervlak hechten.

Kom gerust eens langs in onze ruime showroom en ontdek er de onweerstaanbare prijzen in douchewanden & douchedeuren, informeer je er verder bij de adviseurs, specialisten ter zake, die je graag verder wegwijs maken binnen dit assortiment.

douchewand
douchedeur
Top